![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2004
![]() |
Witam wszystkich,
![]() Coś długi ten post, tak długi, że niestety nie mam czasu go całego przeczytać, jedynie wyrywkowo... więc może zadam pytanko które już tu zaistniało: Mam LG DVD-RAM GSA-3160B i nie mogę zrobić testów płytki PI/PIF Jitter ![]() Coś w tym poście mi przemknęło że LG tego nie potrafią ![]() ![]() No a jeśli nic, absolutnie nic sie nie da wykombinować ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Cytat:
Napędami które PI/PIF mierzą, oprócz Litka to - Plextor (Plextools) i BenQ. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() W każdym razie dzięki za konkretną odpowiedź i pozdrawiam ![]() ...a może zacznę nawiedzać znajomego z płytkami w reklamówce ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() |
ja miałem verby 4x i super chodziły. Na 8x własnie czekam :-) Strategii nie zmieniałem. Nie lubię za bardzo kombinować w tej materii. Bios mam 2.18, oficjalny. Uważam, że lepiej nie oszczędzać groszy na płytce, aczkolwiek czasami muszę coś wypalić na zasadzie backupu na kilka dni czy tygodni i wówczas korzystam z tańszych nośników.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
Moim zdaniem kompletnie nie ma sensu kupować Lite-Ona do testów - są one niemiarodajne i w życiu bym się nie pisał na taki układ. Jeśli nagrywaczka spełnia Twoje oczekiwania to się nią ciesz, a podniecanie się obrazkami zostaw innym.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja w tej chwili patrząc na wykresy płytki przeskanowanej w kProbe na 832 Potrafię tak na 90% powiedzieć, czy przejdzie test transferu na Necu 2500A czy też nie Ale każdy ma prawo do swojego zdania ![]()
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
włącz sobie weryfikację zapisu po nagraniu. Ja mam NECa i też nie ma "mierzenia jakości", co kompletnie nie przeszkadza w niczym. Po prostu sprawdzam w nero speed czy wszystko się czyta. Płytki mam nawet 10letnie i nigdy nie miałem przypadku, że nagle, nie wiadomo skąd, płytka nie chciała się czytać. Mimo że na forum czytałem często o takich przypadkach i w stosunku do dvd i cd.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no tak ale po pierwsze minusy po drugie jakieś przepakowanki ze slimów? po trzecie strasznie podoba mi się tekst 'Technologia "Advanced Azo" zapewnia obraz najwyższej jakości oraz najlepszą wierność zapisanego dźwięku.' to znaczy nie ma kaszy i nie trzeszczy? 8 )
a test masz TU Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 30.12.2004 o godz. 17:49 |
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.06.2003
![]() |
Wiekszosc z was poleca plusowe verby, o tych mowicie? :
http://www.arcomp.com.pl/index.php?p...1&details=9629 A co sadzicie o tym ?: http://www.arcomp.com.pl/index.php?p...1&details=9956 http://www.arcomp.com.pl/index.php?p...&details=10847 http://www.arcomp.com.pl/index.php?p...1&details=7288 |
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
![]() |
kugar: Verbatimy to sprawdzona jakość, choć te mi się palą nominalnie 8x. Dysany też są niezłe, palą mi się 12x. Platinum i Datex bym sobie darował. Mając wybór - padłby na Dysany. Najlepszy stosunek jakości do ceny i 12x palenie.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]()
![]() |
#15 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Zobacz w TYM temacie jak się mensirowi67pl paliły ![]() Wszystkie podobnie ![]() A wypalił ich krocie I to na szmacianym Litku ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
DVD Decrypter jak nagrć DVD ROM | max66 | DVD-Video | 6 | 01.01.2005 19:14 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
VCD na DVD można tak??? | gados82 | DVD-Video | 2 | 11.05.2004 17:05 |
Chce kupić DVD playera - prosze pomóżcie mi wybrać | RNT-Robo | Napędy optyczne DVD | 12 | 07.05.2004 15:17 |
Jak skopiowac dvd nagrana DVD X Copy XPress | zorba | DVD-Video | 10 | 29.07.2003 16:02 |