![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3961 | |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Bardzo ładnie spalone 8 ) Na etykiecie blodynka czy brunet ? |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3962 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Bo nie wiadomo co gorsze ... ![]() ![]()
![]() |
#3963 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Blondynka, folia tradycyjnie tylko na bokach pudełka a nie całkowicie zafoliowana cienką folią. Kod ITEM CODE DVD+R47CBEC10 4 902030 188283. I ważne. Od spodu czarna gładka błyszcząca powierzchnia cake z napisem w małym trójkącie 5 i PP. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3964 | |
MiniDisc
Zlotowicz
Cytat:
![]() Podobno blondynka lepiej się pali ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3965 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
Jezeli chodzi o obiektywnosc to nieprzywoite jest zwracanie uwagi odnosnie obiektywnosci przez osobe reprezentujaca takie stanowisko jak ty zaprezentowales do osoby przedstawiajacej takie stanowisko ktore prezentuje ja. Bo ja tu wystepuje w roli konsumenta a Ty wielkiego sprzedawcy (zreszta wiem ktorego i jezeli sie nie przyznasz czyje interesy reprezentujesz to sam to zrobie, bo grasz nie fair).[/QUOTE]
Czyje Interesy ?? bo sam jestem Ciekaw, za kogo mnie bierzesz ?? A tak już dla ścisłości, to Wszystkie fabryki, które wymieniłeś(MBI, MCC, kiedyś Ritek, Prodisc, CMC, fornet itd.) to dostawcy Esperanzy, a oprócz tego jeszcze kilka innych. Ja też umiem sobie to sprawdzić i nie jest dla nikogo tajemnicą że te płytki są produkowane u wielu producentów. A o ich jakości mówią testy niezależne, wykonywane przez np. czasopisma komputerowe. Poczytaj się przekonasz. Oczywiście zaraz wyjedziesz mi tu pewnie z teorią spiskową jka to za testy się płaci, ale powiem CI od razu, że to bzdura, bo żadna szanująca się gazeta nie zaryzykuje nieobiektywności w teście produktów. |
![]() |
![]() |
#3966 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Cytat:
Tylko nie zapomnij o małym trójkącie ![]() ![]()
![]() |
#3967 | |
MiniDisc
Zlotowicz
Cytat:
![]() Ja wolę blondynka, blondynka i ja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3968 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
@Elias daj spokoj ja juz znim tak od roku sie lubie i smiac mi sie chce z niego po prostu jak ktos ma wysokie mniemanie o sobie to juz nic go nie przekona nawet jak popelni bledy
![]() Cytat:
http://delfin-cdr.pl/cgibin/shop?inf...4&sid=7a846e67 ja kupuje te plyty i nie powiesz ze sa gorsze od tych co ty podales ![]() http://delfin-cdr.pl/cgibin/shop?inf...1&sid=7a846e67 Ostatnio zmieniany przez legion : 10.06.2005 o godz. 14:38 |
|
![]() |
![]() |
#3969 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Różnicy gustów, sposobu pojmowania świata, ect., ect. ... Z całym szacunkiem, ale nie wiedziałem ![]() Że są na świecie dojrzali ludzie żyjący niby ze świadomością A wierzący w takie bajki ![]() :\
![]() |
#3970 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
Cytat:
Co do części testów mam Pewność, ponieważ między innymi z naszej firmy szły bróbki produktów do testów, za które gazeta zapłaciła jak każdy klient. Producenci nawet nie wiedzieli że będzie się odbywał jakiś test. |
|
![]() |
![]() |
#3971 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Tylko, że test niejedno ma imię ... ![]()
![]() |
#3972 | ||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Te 'testy niezaleznie' wlasnie jak ognia unikaja testowania jakosci - zwykle testuja predkosci zapisu i inne pi3rdoly. Zreszta w znikomej ilosci tych testow (o ile wogole w jakis testach drukowanych) pojawiaja sie takie informacje jak np. producent plyty, ktory ma duze znaczenie. Cytat:
Z MBI byla chyba tylko jedna partia. MCC (podobnie jak TY ktore tez byly) to jakies bezczelne podroby/odrzuty (zreszta nie trzeba byc nawet specjalnym ekspertem w dziedzinie plyt zeby sie tego domyslic, choc po wypaleniu staje sie to juz pewne). Kidys Ritek - a bylo p.n.e czy n.e ? Prodisc - tez to byl krotki, jednodostawowy epizod. CMC, Fornet itd - fabryki sredniej klasy. Tylko dlaczego jak sie pojdzie sklepu, kupi i sprawdzi to wychodzi taki ISO1, czy inne krzaki ?? Moze to nowy kod Riteka albo MCC ?? |
||
![]() |
![]() |
#3973 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
@Elias - jak juz cytujesz to rob to porzadnie bo trzeba sie domyslac kto co mowil.
Jak nie umiesz to poszukaj jakis poradnikow ![]() Tak pozatym to jesli jestes takim "powaznym" biznesmen'em, to zdradz nam ta "slodka" ![]() ![]() Nie watpie ze "testerzy" z gazet zwracaja sie do Ciebie z prosba o sprzedaz plytek ![]() Na pewno tez pytaja Cie o rade ![]() Zarzucasz pawelblu niekompetencje i brak obiektywizmu... jak na razie to on przytacza argumenty (pomijajac kilka bezsensownych wymian zdan z Toba), a Ty wyjezdzasz nam tutaj z testami gazetowymi ![]() Nie watpie ze dla niektorych pisma pokroju "Komputer Świat" sa wyrocznia, ale pozwolisz ze pozostawie to bez komentarza ... ![]() Jak na razie jakos nie zauwazylem u Ciebie zadnej wiedzy praktycznej oprocz glupich przechwalek kim to Ty nie jestes i czego to Ty nie wiesz ![]() Bzdury kazdy potrafi gadac, a Tobie wychodzi to calkiem niezle ![]() @pawelblu - masz racje co do testow plyt w gazetach ![]() Sa one funta klakow warte, a osoby je robiace nie slyszaly chyba nigdy o KProbe, PlexTools, QSuit, ze o skanach jakosci nie wspomne... ![]() Co jak co - czasami sie z Pawlem nie zgadzam ( benq ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
Kolega @ Boger bardzo dobrze podsumował tą ''ciekawą''dyskusję między @ pawelblu i @ Elias.
Nie będę przytaczał cytatów - popieram w 100 %. I jeszcze ![]() ''Każdy człowiek ma jakiegoś fioła, ale zdaje się ,że największym jest mniemanie, że się nie ma go wcale''
Pozdrawiam ![]() Ostatnio zmieniany przez adax : 10.06.2005 o godz. 21:39 |
![]() |
![]() |
#3975 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
no to może przejdźmy do testów.
ja tu zaraz w tym poście (potrzebny czas) zapodam kilka. podróba TY ![]() ![]() ![]() no to mamy pierwszy ![]() a to drugi: Platinum 8x (ten strzał na końcu to rysa na płycie - od nowości ![]() ![]() i kolejna Platinum z tej samej paczki, która wykonała fikumiku widoczny jest pierścień (ktoś już pisał o pierścieniach) i od tego momentu error więc nie katowałem całego testu. ![]() Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.06.2005 o godz. 08:48 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
DVD Decrypter jak nagrć DVD ROM | max66 | DVD-Video | 6 | 01.01.2005 19:14 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
VCD na DVD można tak??? | gados82 | DVD-Video | 2 | 11.05.2004 17:05 |
Chce kupić DVD playera - prosze pomóżcie mi wybrać | RNT-Robo | Napędy optyczne DVD | 12 | 07.05.2004 15:17 |
Jak skopiowac dvd nagrana DVD X Copy XPress | zorba | DVD-Video | 10 | 29.07.2003 16:02 |