![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4021 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#4022 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
Skaczcie juz Panowie te dywagacje - bo to zakrawa na kipnie po co mieszac
jakies gazety to inna dzialka innym prawem sie tam rzada. ![]() oczym my tu mowimu z jednej dostawy VERBATIMA do sklepu (cake 25) x 15 jeden sie pali lepiej inny srednio a inny nie jest zle ale o wiele gorzej . I co na to testerzy CHIP-a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4023 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Zakończcie tą dyskusję
![]() Kiedyś to było zupełnie inne forum, ale teraz non stop konflikty... Każdy nagrywa na tym na czym mu się podoba i na co go stać ![]() @Vizzard z twoim zdaniem się zawsze zgadzałem ![]() Ja gazet komputerowych też nie czytam, bo tam są istne jaja ![]() Długo mnie tu nie było, ale widzę, że odkąd pojawił się @Elias zaczęły się jazdy ![]() |
![]() |
![]() |
#4024 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
Cytat:
Dzięki za poparcie! ![]() Jednak z tobą się tylko nie zgodzę w tym, że dlaczego mamy to skończyć? Po to właśnie jest forum, żeby tu parę rzeczy wyprać ![]() O czym my tu mówimy w ogóle? Przecież pamiętasz jak trzaskaliśmy jeszcze testy na Litkach 812 Przez okres około 1.5 roku to mamy tu tyle testów Że wytrawny obserwator wyrobi sobie opinie na temat nośników ![]() I to bardziej niż ogólną A inni robili te testy jeszcze wiele wiele wstecz Aż tu nagle Super Znawca i Mega Tester Prorok Elias przychodzi z nowym objawieniem ![]() Tyle, że nie ten grunt stary, nie ten grunt! ![]() Tu masz grunt skalisty nic na tych dubach nie wyrośnie Pulchna lamerska ziemia może przyjmie te ziarenka Tyle, że wyrosną z nich niestety chwasty I taka jest prawda Jedyna prawda ![]() Zresztą panie @Elias! Skąd ty żeś się urwał? ![]() Przychodzisz i mówisz mi, że to co mam na kompie i przed oczyma to brednie A jedynie słuszna prawda pochodzi od ciebie? Czas wytrzeźwieć! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4025 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
Cytat:
Przecież to jest właśnie podsumowanie czegoś takiego, co właśnie robi się na tym forum, więc nie rozumiem twojej wypowiedzi ![]() ![]() Goście nagrywali nośniki (tak jak Ty), wysyłali te swoje wykresiki na forum (tak jak Ty), a różnica polega na tym, że tam ktoś to wszystko zebrał do kupy i opisał (to tak, jak by z Waszych wykresów ludzie z CD-R info wyciągnęli średnią i opisali). A wogóle to po co ta agresja, ja tylko wyrażam swoją opinię, a Wy od razu na mnie wsiadacie ![]() Dla ścisłości zdania @zenka nie podzielam, ale Pawła zdania również nie podzielam. I nie mieszajcie mnie z tą Esperanzą ![]() A prawda, jak zawsze jest gdzieś po środku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4026 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
To teraz dalej
Pytanie do znawców: Czy ta płytka jest wypalona dobrze czy źle?
#4027 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4028 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
O to że niby to wszystko co my tu to Matrix ![]() I że niby czarne jest białe a białe czarne ![]() :\
![]() |
#4029 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Kit to wciskają nam kreatywni przedstawiciele i handlowcy a miliony naiwnych im wierzy. I na tej naiwności robiona jest kasa. Miliony sprzedawanych śmieci. Chętnie porozmawiam merytorycznie z Kolegą. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4030 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Stary, Ty mógłbyś wiersze pisać jak K.K. Baczyński, a potem licealiści by analizowali, o co mu chodziło jak to pisał. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4031 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
A nie wiem ja kolega, ale ja nawet jak uda się temu sztabowi ludzi wcisnąć mi kichę, to drugi raz już się na nią nie nabieram. Ale te miliony nadal tego np. Hawka kupują i to jest dla mnie nie do pojęcia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4032 | ||
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Widać Nasze testy komuś przeszkadzają. I dobrze. Znam doskonale zasady handlu te pisane i te o których na studiach nie uczą. To na początek.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4033 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
A szczególnie swoje posty oraz odpowiedzi na nie Poza tym dodaj do tego iluzje i aluzje A przyjdą same konkluzje ![]() ![]() Co do płytki której wykres zamieściłem wcześniej Jak dla mnie płytka ta wypalona jest bardzo dobrze jak na Titanum ![]() Palona była x40 na Benku bios B7U9 test Litek 832 VS0B - co by większa była wiarygodność ![]() Cytat:
![]() |
#4034 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
Panowie, po prostu wsadźmy sobie te nasze testy gdzieś. To nic, że wydaliśmy na nośniki do tychże testów nasze własne pieniądze, a nie dostalismy ich od sponsorów.
Na pewno oszukujemy, bo przecież nikt nam za te testy nie płaci. No Matrix i Zulu Gula jak nic ![]()
#4035 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Co wiecej z tego co widze to ludzie ktorzy sa pasjonatami i pisza tutaj w pewnym sensie 'amatorsko' robia duzo wiecej testow, natomiast Ci 'niby uzytkownicy forum' ktorzy udzielali sie w tescie CHIPa (ktory jest instytucja komercyjna, wiec za swoja wydawnictwa pobiera pieniadze, wiec nalezy sie spodziewac publikacji na wyzszym poziomie) nic na forum nie publikowali (jezeli nawet juz, bo liczyc mi sie nie chce, to nie bylo tego wiecej niz 3 pojedyncze testy, choc watpie zeby jednak jakakolwiek tego typu publikacja byla). Takze ta zbieranina ktora by wyszla bo zebraniu wszystkiego z tego forum rowniez nie nadawalaby sie do publikacji komercyjnej, bo nie jest to test, tylko wlasnie taka 'zbieranina opinii' (mimo ze spodziewam sie - choc pewien do konca byc tego nie moge - ze bylaby to zbieranina i tak ciezsza jakosciowo niz zbieranina z tego 'testu' CHIPa). Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 14.06.2005 o godz. 00:09 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
DVD Decrypter jak nagrć DVD ROM | max66 | DVD-Video | 6 | 01.01.2005 19:14 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
VCD na DVD można tak??? | gados82 | DVD-Video | 2 | 11.05.2004 17:05 |
Chce kupić DVD playera - prosze pomóżcie mi wybrać | RNT-Robo | Napędy optyczne DVD | 12 | 07.05.2004 15:17 |
Jak skopiowac dvd nagrana DVD X Copy XPress | zorba | DVD-Video | 10 | 29.07.2003 16:02 |