![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
w tej chwili znaczy dzisiaj zaczynamy testowa produkcje 24h hala jest juz gotowa i nie ma juz z niczym problemu
1. wszystkie dane sa na stronie 2. jesli chodiz o kody to raczej tak 3. bez tego raczej nie oplacalo by sie kupowac tak drogiej maszyny @yahol thx tylko ze yuden nie robi stamperow
Ostatnio zmieniany przez DJ_Yano : 23.02.2005 o godz. 11:58 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tutaj ![]() Chyba jednak robi
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.02.2010
![]() ![]() |
XDisc - present state
Hello guys,
does "XDISC Polska Sp. z o.o." still exist? If so, do they still produce CD-R/DVDR media in Poland or are they just reselling cheap Chinese media? Thanks. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
![]() |
producent plyty to nie znaczy ze to jest tez producent stampera
no chyba ze sie myle nie ma ani slowa o plasmonie dlaczego ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem czlowiek ustepliwy, cierpliwy i spokojny (o czasu
)Zgadzam sie z toba (nie do konca) i odpowiadam na pytanie: -nie wiem!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
![]() |
nie ja jestem wdzieczny za jakiekolwiek informacje w tej sprawie bo nigdy az tak doglebnie nie interesowal mnie ten temat ale teraz jest to moja praca mam fajne zabawki w pracy i nie ukrywam ze mnie to jeszcze bardziej wciagnelo daltego jakies tam pytania ktore napewno maga sie jeszcze przewijac z mojeje strony i napewno beda sie przewiajc moga dla niektorych z was starych wymiataczy wydawac tendencyjne ale czlowiek uczy sie
a jest czego ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O ile sie nie myle (choc moge sie mylic) programiki odczytujace ATIP plyt pokazuja niby producenta plyty, ale tak naprawde jest to producent stampera.
Zeby bylo jeszcze smieszniej, ostatnio producenci plytek zaczeli falszowac dane w ATIP, oczywiscie na takie ktore wskazuja lepszego/wyzej notowanego wytworce. I badz tu chlopie madry... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bywalec
![]() |
jestem bardzo ciekawy jak to mozliwe
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/newsy/archiwum/007740.php |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
send the mail or call - http://www.x-disc.pl/index.php?actio...rent=6&view=82
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.02.2010
![]() ![]() |
Cytat:
![]() I am very interested in the history of European media manufacturing industry history and I would be really thankful for any informations about Xdisc. To be honest, I did not even not know about their existence till yesterday and any information would be much appreciated.Thanks in advance. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Try this number +48 22 884 35 90 or 0048228843590 , Don't be suprised when the person on the other site don't said anything to You
probably She/He don't speak English . And their site in English http://www.x-disc.pl/index.php?setlang=English Chyba zrozumie ^^ EDIT Teraz widzę, że mają nawet stronę po Ang więc pewnie bez przeszkód po ang się dogadają . ![]() To nie wiem co on ma za problem
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 15.02.2010 o godz. 23:32 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
Cytat:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
| Naziemna Telewizja Cyfrowa (NTC) w Polsce - plany, rozwój, obecna sytuacja itp. | andrzejj9 | Off topic | 13 | 10.07.2011 23:55 |
| Drogi w Polsce (i infrastruktura komunikacyjna) | andrzejj9 | Off topic | 19 | 02.03.2009 18:28 |
| Internet DSL 15 Mbit/s już w Polsce! | kraluk | Off topic | 41 | 24.03.2006 22:07 |
| Najszybszy komputer w Polsce | para | Off topic | 4 | 21.08.2003 19:35 |