![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.11.2010
![]() |
Kontrolowane uszkodzenie płyty cd
Jakiś czas temu nagrałem sobie płyte cd z mp3, sporo sie przy tym napracowałem wypalając odpowiednią etykiete w LightScribe. Niestety na tej płycie znajduje się jedna piosenka, która kojarzy mi się z pewną dziewczyną. Za każdym razem gdy włącza się ten utwór strasznie się denerwuje i chciałbym go się pozbyć. Płyta jest zamknięta więc nie jest to możliwe do zrobienia nagrywając kolejną sesje. Wpadłem na pomysł aby w miejscu gdzie jest ta piosenka nagrana uszkodzić płytę tak aby jej odtworzenie było niemożliwe, ale żeby pozsotałe utwory działały poprawnie. I tu pojawie się moje pytanie: Jak wyznaczyć dokładnie miejsce na płycie w którym jest dane utwór i w jaki sposób najlepszy sposób uszkodzić płyte.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
nagrywanie płyty cd | wheler | Audio | 3 | 16.01.2007 13:49 |
LG GSA-4160B - płyty DVDRW -/+ widzi jako CD | Baldur | Napędy optyczne DVD | 8 | 06.01.2007 19:00 |
Jak nagrać obraz płyty CD na płyte DVD ??? | g3rman | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 12.06.2005 09:18 |
Mam 1.3 GB gry na dysku jak to skopiować aby mieć 2 płyty CD? | bergab | Napędy optyczne CD | 0 | 12.10.2004 21:19 |
Jakie kupiliscie najtańsze płyty CD ??? | krzpac | Napędy optyczne CD | 26 | 22.02.2002 00:17 |