![]() |
Cytat:
|
Takie płyty to się nadają tylko na podstawke pod kubek. Zainwestuj w nagrywerke dvd (oczywiście jesli duzo wypalasz) to kupując najlepsze płyki (dla mnie tdk dvd+r 8x po 2zł szt.) to wyjdzie ci nagranie zawatości odpowiadające jednej cd w okolicach 30gr. Masz wtedy pewność że płyta da się odczytać po jakimś tam czasie, nie zmieni koloru, nie odpadnie lustro, a nie jak to tanie badziewie z marketów.
|
a wiecie moze jakie sa te naj naj naj drozsze z cd r
jakies super hiper markowe itp ile za taka jedna plytke mozna dac |
powiedzcie z jakimi spotkaliście sie najdroższymi CD i za ile były? ja najdroższe to za 2 zł SONY
|
Cytat:
|
Cytat:
taniej :) http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=20374&stc=1 1,50/6,336=0,236PLN |
ja liczyłem tdk po 2zł szt. :D jasne że mozna kupić płytke poniżej 1zł to wyjdzie nagranie pojemności 1cd około 15gr :D
|
zaraz, zaraz spokojnie.
pomijam wypalanie DVD do discmana ;p ale np. katalog ze zdjęciami 250MB, do wysłania pocztą do kilkudziesieńciu ludzi i tak 2-3 razy w roku, to chyba warto znaleźć dobre tanie cd? z drugiej strony to znaczek więcej kosztuje :D |
coś mi sie wydaje że Cię oszukali @thomascamel bo za 2 DVD TDK po 1,51zł powinieneś zapłacić 3,02zł a nie 3,12zł
|
Cytat:
pozdro ;) |
Ja kupiłem miesiąc temu w Makro płytki Apollo dvd+r. Kosztowały mnie 6 zł. za 10 szt. jakośc imponująca :) nagrałem 3 w tym 3 nie działają. nie można ich odczytać w niczym.
Polecam płytki (dvd) TDK 8x - cena 2 zł a jakoś nieporównywalna. Jeśli chodzi o cd - tdk albo verbatimz, mozna je juz kupic za 1 zl/szt. |
Cytat:
|
Cytat:
A najdroższe płyty jakie widziałem to TDK CD-R80 - 2,50 zł za sztukę |
Ja kupuję płytki nie droższe niż 2 zł i wszystkie wypalają się dobrze
|
A złoty KODAK ile kosztuje ?
Płyty KODAK Gold |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:42. |