![]() |
Jedne z najdroższych, ale i najlepszych, to płyty marki Plextor.
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
A skad oni biora (JAK FABRYKA ) |
Cytat:
|
Plexy to chyba tylko na allegro... ja ich nie widziałem jeszcze niegdy ;D
|
W mojej miejscowości płyta TDK+R koztuje 3.90 zł za sztuke Verbatim DVD+R 4.35 zł za sztuke Esperanza DVD+R kosztuje równe 2 zł :P Platinium 1.90 zł w kopercie :) również za sztuke najtańsza DVD kosztuje 1.40 zł :P i zgadnijcie jaka HAWK :P
|
Cytat:
|
Cytat:
już się poprawiam DVD też są i to w tym samym sklepie. :) |
|
cena odstrasza, ale może do niektórych rzeczy warto...
|
Cytat:
FAJNY opisik tam widnieje 8 x (certyfikowana przez producenta, na pudełku podano prędkość 4x) |
Cytat:
dziwnym trafem "wyprodukowano dla biedronki na zlecenie Esperanza"... jak już wyrażasz jakąś opinię, niech będzie rzeczowa.. |
Esperanza widnieje tam tylko dlatego, bo ludzie z Biedronki poszli do szefa Espery i powiedzieli ze chca tyle i tyle za tyle i tyle. Sprytny szef wybral fabryke ktora spelnia te warunki (nie koniecznie te gdzie robi esperanzy), doliczyl swoja przycinke i sprowadzil. Tyle tego wielkiego 'zlecenia Esperanzy'.
To samo mogli zrobic ludzie zajmujacy sie dostawami dla bierdronki gdyby ruszyli glowa ... |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
Aktulne ceny to: Verbatim +- R w kopercie 2,50 zł w pudełku (slim) 3 zł wersja BOX 3,80 zł TDK +-R w kopercie 2,25 zł w pudełku slim 2,75 zł wersja box 3,50 zł Platinium - R 1,90 koperta Esperanza 1,70 zł koperta Hawk 1,20 zł koperta Ceny poszły w dół ;) za to w legnicy są i tak o wiele tańsze ;) Jednakże kupować płytki przez neta, lub w legnicy i tak mi się nie opłaca, nagrywam w miesiącu do 3 płytek DVD max |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:06. |