![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.11.2005
![]() |
Titanum - fake ? Media Code : YUDEN000 T02
Musze powiedzieć że przeżyłem dzisiaj lekki szok. Otóż kupiłem w Hypernovej 10 szt byle Titanumów DVD+R x8 żeby przenieść troche filmów. Moje zaskoczenie było ogromne kiedy po sprawdzeniu Media Code tej płyty ukazał się napisik "YUDEN000 T02". Czy to faktycznie ten nośnik? Czy jakiś fake?
Dla łatwiejszego wydania opinii wstawiam screen ze Quality Scan z Nero CD/DVD speed. Palone x8 na Litku SHW-16H5S z biose LSOW. Jak sądzicie ? Fake czy prawdziwy Yuden za 99gr? ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.03.2004
![]() |
plyty vobis 8x i stare czarne z czerwonym paskiem i nowe niebieskoczarne 80gr w sklepach vobis ( 20 zl za 25 sztuk ) mcc003 /verbatim - mitsubishi chemicals / ocena jakosci zazwyczaj minimum 95% pale 8x - 12x ( najczesciej 8 )
#3 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heh, trzeci ju***380; temat o Titanumach, tym razem nie z biedronki...
![]()
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podklad moze byc autentyczny. Ale najprawdopodobniej to odpady, ktore nie przeszly kontroli jakosci dla lepszych marek nosnikow
![]()
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.03.2004
![]() |
SpeedFreaK
Nie wiem, u mnie jest tak ze nie pirace a plyt mi potrzeba masa na 1. dystro linuxa 2. Backupy minimum raz na 7 dni po 80gb - Dla mnie najtansze jest wypalanie na plytach dvd+r vobisa / backupy sa 3 1. hd 2. inny hd 3. dvd - te dane w razie "znikniecia" sa... no hardcore / a poniewaz "zyja" okolo 1 miecha - wypadlo na vobisy i przyznam ze dzialaja naprade swietnie - a nie mam interesu ich reklamowac bo jak wszyscy na nie poleca to centa tez podskoczy ;D/
|
|