![]() |
@Errol
słownik ortograficzny Cytat:
Cytat:
Cytat:
i "edit" istnieje do dwóch godzin po napisaniu posta |
@iceman lepiej powiedz coś na temat zamiast wytykać błędy innych :taktak:
|
Znowu pojawily sie Verbatimy DVD-R c25 z szara podstawka made in Japan.
W zwiazku z tym ze ich ilosc jest ograniczona, podjalem decyzje ze bedziemy na gieldzie sprzedawali zwykle (bodajze made in India), chyba ze ktos bedzie sobie zyczyl te z TY (czesto gosc woli potargowac o zlotowke niz dostac Verby z Japonii - taki urok gieldy, wiec towar bedzie dostepny tylko dla tych osob ktore zarzycza sobie Tayio Juden). Uprzedzajac pytania - nie wiem ile oni maja tego na magazynie. Na gielde dostalismy karton z Japonii i karton zwyklych. I sa jeszcze jakies z Tajwanu w cake 25, tylko juz nie pamietam czy to byly plusy czy minusy. |
Ilość załączników: 1
nie chciało mi się nagrywać prędkościami 4-8x:taktak: , za nudne to się staje:haha: , przecież wiadomo,że wyjdzie bardzo dobry wynik :fiu: od razu z koksem poleciałem
Verbatim -R palony x16 :'( |
@marcus777 jak na maksymaln***261; pr***281;dko***347;***263; wynik nawet dobry :) Cho***263; ten prostok***261;t PIF na ko***324;cu p***322;ytki mnie martwi.
Je***380;eli posiadasz jeszcze jedn***261; sztuk***281; tego no***347;nika to zr***243;b wypa***322; z pr***281;dko***347;ci***261; 8x + QScan TE/FE. |
To i ja zapodam wykres Verbatim palony 16x na NEC 3520A :P
Odrazu mówie, że na płytce nie ma ani jednej ryski, stan idealny, tylko dwa razy była w napędzie po nagraniu ... |
A żeby całkiem nie dołować Verbatim palony 4x
|
Cytat:
:D |
Houk. ...Tyle tytulem przywitania ;]
To mój pierwszy wypiek na płytce Verbatim AdvAZO+ DVD-R 4.7GB 16x. Chciałbym abyście ocenili, czy tak nagrana (6X, a w zasadzie 5,7X) ma szanse na normalne życie.. ;] Nagrywana była na kompie Intel Celeron 1.1 GHz, 384 MB SDRAM, Dysk Hitachi 80GB ATA 133 pod taśmą 80-pin, ale nagrywarka LITE-ON SHM-165P6S podpięta już pod 40-pin (stąd prędkość 5.7X pewnie)... http://img483.imageshack.us/img483/7...enielv4.th.jpg ps. Możecie odesłać do jakiegos artykułu, na co zwracać uwagę przy takich testach?? Z góry thx. |
Witaj. :welcom:
Nienajgorzej. :D I co***347; do poczytania: http://forum.cdrinfo.pl/faq/67090-ne...e-wynikow.html :czytaj: |
@Sargon_Ankro wypalona nie***378;le :)
ps. jest nowsze oprogramowanie do tego palnika MS0P :) |
Poziom PIE troche za wysoki, cho***263; nadal w normie. Testuj z pr***281;dko***347;ci***261; 4x, ilo***347;***263; b***322;***281;d***243;w b***281;dzie mniejsza :)
|
dzieki :) choc jeden szczesliwy moment dzisiejszego dnia..
jak przetestuje na 4x to umieszcze screeny i dzieki joujoujou za linka.. biore sie za czytanie :))) |
Dzisiaj kupiony palony x4.
|
Witam.
Albo mam mega pecha i za każdym razem trafia mi sie trefna partia tych Verbatimów albo mój Nec ich nie trawi :ysz: To już 3 Cake , wszystkie wyglądają tak samo, szkoda że nie mam dostępu do innego napędu żeby je sprawdzić Niby płyty dobre ale PI Errors w/g mnie za wysoki jak na takiej klasy nośnik Verbatim Dvd-R X16@X8 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:23. |