![]() |
robiłem kopie CL9M i ci wysyłałem mówiłeś ze jest OK :-)
mam CL99 ale tylko jako EXE CL98 mam tylko jako BIN masz sprawna CL9M ? działająca ? |
Cytat:
Nie mam chyba działającego CL9M - jutro rano dopiero będę miał dostęp do archiwum to sprawdzę co mam działającego na 100 % dla tego modelu , wtedy nie powinno być problemu z przywróceniem do LiteOn iHAS 124 F |
tak robiłem go Flash Utility v7 ale zanim zrobiłem crosflash wysłałem go Tobie mówiłeś że jest OK
ok czekam :-) do jutra w takim razie :-) |
Ten Twój CL9M wyświetla się jako prawidłowy ale nie działa , również Twój CL08 wyświetla się jako prawidłowy ale nie działa :ysz::>
Wysłałem Tobie na PW najnowsze działające fw. jakie mam do tych konstrukcji . LiteOn iHAS 122 F- fw.EL9E LiteOn iHAS 124 F- fw.CL9F LiteOn iHAS 324 F- fw.CL8M |
no widzisz ;(
|
Cytat:
Problem z dump z Flash Utility v7 for PLDS najprawdopodobniej wiąże się z typami pamięci jakie są zainstalowane w poszczególnych egzemplarzach w napędach. Identyczny problem jest na niektórych pamięciach w konstrukcjach BluRay PLDS-DH-12B2LH , tylko że tam w takim przypadku od razu odblokowany flasher \ Flash Utility v7 for PLDS melduje przy sprawdzaniu o fake firmware :ysz: |
Ilość załączników: 2
poszło wszystko OK
na dniach będę zamawiał kolejnego iHAS 124 wiec jak będzie F zgram ten FW DOS FLash 2.0 a w między czasie komputer będzie gotowy :-) pod Win7 :-) już jest skończony praktycznie ale ciągle coś innego do roboty jest na stole Załącznik 116243 Załącznik 116244 |
Ilość załączników: 2
zerknij właśnie zgrałem DosFlash_V2.0_Build_20110903
pod Win7 x86 kontroler GIGABYTE SATA2 tryb IDE Załącznik 118290 Załącznik 118291 |
Ilość załączników: 1
|
Ilość załączników: 5
Cytat:
Sprawdzone teoretycznie i praktycznie ;) Załącznik 118343 Załącznik 118344 Załącznik 118345 Załącznik 118346 Załącznik 118347 |
to mnie cieszy :-)
dziwna sprawa że dało się zgrać a nie działał ale teraz już wiem czemu August 2017 ta sztuka co kupiłem powiem ci te iHAS 124 F dość wytrzymałe są już 4tego założyłem do klienta i działają dobrze w sensie radzą sobie z trudami pracy i dość mocno porysowanymi płytami |
poszukuję firmware do 891SAF do crossflashu z 124FU z fabrycznym biosem CL9M, jeśli ktoś może to proszę o udostępnienie.
|
Poszło na PW
|
Operacja się udała, pacjent żyje i zgłasza się jako plextor, no i obsługa dvd-ram się pojawiła. Dziękuję bardzo!
|
Też poproszę o bin-a do PX-891SAF :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |