![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.01.2006
![]() |
LG-GSA 4167B po ze zmienioną strategią na x2 PROSZE PILNIE !!
Witam mógłby ktoś wrzucić Biosa dla LG-GSA 4167B ze zmienioną stragtegią abym mógł nagrywać płytki prędkością x2 naprawde jest to BARDZO PILNE
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepiej zmie***324; p***322;ytki na lepsze, z pr***281;dko***347;ci***261; x2 nagrasz bzdury, nie dane.
![]()
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Człwieku możesz sie wypowiedzieć na temat !! Nagwyam na Verbatimach AZO Adv.+ x16 DVD+R prędkośćią x4 bo nagrywarka nie obsługuje x2 :/ A nagranie płytki taką prędkością jest mi potrzebne dla PS2
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Bywalec
Data rejestracji: 23.06.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
ten koles jest smiesszny chyba nigdy nei nagrywal gry na ps2 , ja piernicze sa programy ktore nagrywaja 2 i nie trzeba wgrywac zadnego innego biosu , ale po co mu ta predkosc na nagrywam 8 na plytach sonego i gra smiga nawet sie nie zacina
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Dziadzio
Data rejestracji: 01.06.2006
![]() |
Cytat:
Witaj, Nie to abym Cię chciał urazić, daruj mi pytanie: po co ten wstęp? Po co atakujesz Kolegę pytającego a nie samo pytanie? (problem) Dziwi mnie że Moderatorzy tak często tu przymykają oko na zwykły brak kultury. Daruj mi Neotom1 ale część Twojego wpisu nic nie wnosi do tematu. Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Gomez47 : 24.06.2006 o godz. 19:00 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Niestety, takie czasy, kolego @Gomez47, dzieci neostrady atakuj***261;, chcesz pom***243;c, dostajesz bluzgi.
![]() A co do atak***243;w - nie b***243;j si***281; u***380;ywa***263; tego ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Dziadzio
Data rejestracji: 01.06.2006
![]() |
Witam raz jeszcze,
Tytuem wyjaśnienia, nic nie mam ani przeciwko Koledze, ani przeciwko "ostrym" polemikom, które sam lubię ale z tematem, i na argumenty, a nie z ludzmi temat poruszającymi. Co ma bowiem wspólnego z PS2 (konsola o ile wiem, nigdy jej nie mialem w rękach, przepraszam) z rzekomą "..śmiesznością kolesia.."? Jaka to odpowiedź? Spróbuję jednak doradzić: http://www.tweak3d.net/articles/ps2repair/ znalazłem dokładny opis - jak "ożywić" odczyt w starszej konsoli. Wiele zdjęć powinno zniwelowac angielski tekst. O ile mi ogólnie wiadomo to zmiany strategii zapisu - tu w dół na 2.4x - są bardzo ryzykowne, nie tylko dla jakości zapisu ale i dla mechaniki napędu. Wiele z nich po prostu "nie wyrabia" przy tak wolnym zapisie. Mój DVD nawet najstarsze (2.4x na etykiecie, bywają jeszcze) zapisuje jako 4x i nie zdarzyły mi się problemy z odczytem potem. Oczywiście pisze o odczycie na PC, nie na konsoli, pojmuję problem ale może wyczyszczenie pomoże? Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Gomez47 : 24.06.2006 o godz. 20:31 |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
po 1 nei jestem dzieckei m neosyrady dal mnie to taki sobie net alezy jeszcze jak go skonfigurowac panie Gomez47 , a jesli chodzi o wypalanie plyt na ps2 to nie zalezy od predkosci tylko od nosnikow , ja tak jak napisalem polecam plyty sony accucore , nie mam zamirau miec pretensji o takie cos tylko chcialem stwierdzic ze i powiedziec koledze ze powinnien sprobowac palioc na chych nosnikach bo nie ma zadnych problemow i nie zalezy to od predkosci
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
DO WSZYSTKICH Przeważnie gry na PS2 wymagają wypalania x2 lub x4 max x6 nie więcej, skoro tutaj są tacy spryciarze wypalcie x16 i puście płyte w PS2 (dajmy na to jedną z najbardziej stremowanych gier jest GTA SA bądź Shaodow of Collosus) jestem ciekawy czy nie przeczyta czy pójdzie cewka. Wybaczcie ja z konsolami mam spore doświadczenie i takich głupot jakie wam opowiada NEOTOM1 niesłyszałem zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz bo żal mi ciebie dziecko. Temat do zamknięcia poradziłem sobie na Verbatimkach DVD-R moge nagrywać x2 Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
![]() |
wiem o tym daltego wypalalm predkoscia 4 X jak pisalem powyzej na tych nosnikach co podalem sonego
|
![]() |
![]() |
#12 |
Bywalec
![]() |
Daniu jestes taki modry sam jestes dzieckiem , nie wiesdz ile mam lat to nie opowiadaj bzdur , myslisz ze co 16 x wypalal popier.............dolilo cie , masz fajnei w glowie poukladane idz sie lecz na nogi bo na glowe juz za pozno , po 1 czytaj wszysstkie posy anie tylko ostatni bo nie jazysz o co w tym chodiz , wroc sie do 1 klasy na lekcje czytania
|
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
![]() |
Sądze po twoim toku myślenia ile masz lat bo piszesz takie bzdury że szok. Po drugie trzymaj sie tematu
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bywalec
![]() |
twoj tok myslenia tez jest inny jak u dziecka 2 letniego jak masz cos do meni to zacznij pisac na gg aie nie tu , co chcesz sie popisac ??
|
![]() |
![]() |
#15 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
ja tam kumplowi do ps2 wypalam verbatimy,Tdk X8 i chodzą ale GTA SA dziwnie chodzi bez różnicy czy jest wypalony X2 czy X8
Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 25.06.2006 o godz. 23:52 |
![]() |
![]() |
|
|