![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
liteon 1653 a nowy bios cs0r
Witam
Widze ze pojawił sie nowy bios czy ktos juz go testował i czy warto go wgrywac bo obecnie posiadam csop prosze kolegów o opinie pozdrawiam |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.05.2003
![]() |
mam identyczny dylemat jak przedmówca
![]() tez pale na csop..tego nieoficjalnego od codeguys nie instalowalem bo zniknął po jakims czasie wiec to troche podejrzane (dziwne) moze jakis nie taki jak trzeba byl..no a teraz w koncu oficjalny od liteona..juz mnie swierzbi..i ciekawi co nowego w trawie piszczy ![]() a tu conieco z cdfreaks o tym biosie ==> http://club.cdfreaks.com/showthread....highlight=cs0r
------------------------------------------ //^^//YeRyHo MeKkA iS StIlL aLiVe////=^/ >>>>>www.amortyzator.fora.pl<<<<<< ------------------------------------------ Ostatnio zmieniany przez richie ploomba : 26.11.2005 o godz. 14:00 |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
skusiłem sie i wgrałem i rzeczywiscie rozpoznaje krazki z własciwa chodzi mi o krazki alfa dvd-r a z reszta ok
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.05.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
Mówisz i masz. Płyta blupop przedruk z Verbatima nagrana x4.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 15.10.2003
![]() |
Ja już taki szczęśliwy nie jestem :/
Miałem tą nieprzyjemność nagrać dane na tej samej płytcie... Z biosem CS0P (który mnie nie zawodził): oraz z już zaktualizowanym CS0R: Sami oceńcie Kupiłem takich płyt 3 sztuki, wykresy przedstawiaja 2 ponieważ zostały wypalone 6x. Ostatnia palona prędkościa 8x w ogóle nie daje się odczytać I tak poszło w tryby moje 4,5zeta A zapyta się ktoś dlaczego zmieniałem biosa z CS0P na CS0R? Ano dlatego, że pokusiłem się o kupno Verbatimka 16x. Nagrywanie tegoż nośnika na CS0P z predkoscia 16x, objawia się tym że nagrywarka dochodzi do 12x a potem leci tak już do końca. Niestety efekt jest bardzo przykry Zmiana na CS0R daje rezultat taki, że Litek pali Verbka już tak jak trzeba tzn. Kończy palenie na 15,8x Jednak rezultat choć lepszy i tak jest... (pożal się Boże) biedny Tak więc cała ta moja przygoda kosztowała mnie 10,48zł, które mogłem zwyczajnie wyrzucić do kosza O wielkie dzięki o wielki Liteonie
|
![]() |
|
|