![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
Zobacz rezultaty głosowania: Czy Twoim zdaniem warto zrobić moda 812@832? | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
262 | 67.01% |
NIE |
36 | 9.21% |
NIE WIADOMO |
93 | 23.79% |
Wszystkich głosów: 391. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4651 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() To znaczy co? Nie wiesz, czy jesteś kobietą czy mężczyzną? ![]() Super! ![]() BTW Czy ty nie masz na imię Miriam? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#4652 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() VIZZARD ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4653 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.06.2004
![]() |
Vizzard można by pomyśleć, że jesteś bardziej skory do wyśmiewania niż do pomocy no ale cóż śmieszków też potrzeba na tym smutnym świecie.
1. Poza tym gdzie napisałem, że mam 832 poczytaj dobrze JEST TAN NAPISANE 812. 2. Wiem dobrze,że USOQ nie obsługuje Boot type, ale USOJ owszem, a jak już napisałem nie da rady zmieniś tradycyjnymi sposobami (upgrade)zmienić na poprzednią wersję. 3. Sprawdź jeszcze raz link z programem do boot type,a zwłaszcza o wersji 1.3.3 i poczytaj które modele obsługuje 4. Według podanego opisu postępowałem i nie zadziałało i stąd wiem, że mi nie obsługuje 5.Overburning mam włączony i dla CD (82min) i DVD 4500MB wszystko w NERO 6.6.0.3 Bartek15 wysłałem Ci ten mój bios i dziękuję,że choć ty traktujesz początkujących poważnie. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4654 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4655 |
Bywalec
![]() |
Patrzcie ludziska VIZZARD niechcący mi pomógł ^_^
Mój błąd i moja wina miałem program Boot type 1.0.6, a nie 1.3.3. ![]() Sprawdziłem na 1.3.3. i zadziałało ![]() Dzięki wszystkim którzy chcieli i którzy nie chciel mi pomóc. Zasugerowałem się tym, że w 411 którą miałem wcześniej Zapis według księgi Boot Type DVD-ROM miałem w opcjach nero, a przy 812 tej opcji nie ma. Jeszcze raz dzięki i przepraszam, że zawracałem gitarę szanownym kolegom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4656 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Cytat:
1. Przejrzałeś(łaś) mnie na wylot ![]() 2. Używasz raz rodzaju męskiego, a raz żeńskiego w wypowiedziach, więc o co chodzi? Bo ja nie wiem dalej ... ![]() 3. Moje przeoczenie, że napisałem 832 miast 812 - czeski błąd - tak jestem przyzwyczajony do swego Litka ![]() Natomiast reszta się zgadza. Tzn.: - pisałem o biosie US0Q - a on jest do Litka 812 - nie muszę sprawdzać linka do BookType 1.3.3 - bo obsługuje on 812-stkę - nieprawdą jest, że US0Q nie ma obsługi bitsettingu - bo sam wielokrotnie korzystałem gdy 812 miałem - wniosek - trzeba dobrze robić ![]() 4. Overburning DVD do 4500MB ^_^ Chciałbym zobaczyć płytę przepaloną choćby o 50MB i działającą na tej 812-stce. Polecam użycie szukajki w kombinacji z wyrażeniem OVERBURNING DVD ![]() 5. Wypijmy za happy end i za kolejny przypadkowy sukces ekipy forum.cdrinfo.pl ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4657 |
Bywalec
![]() |
Z tym ,,PROSIŁAM'' to po prostu literówka. Jestem chłopisko 5 na 9 i jeszcze rosnę (w poprzeg ^_^ ). Co do wyśmiewania to lubię żarty i potrafię się śmiać również z siebie
![]() A jeśli chodzi o overburning to zdażyło mi się raz nagrać dla kogoś filmek troszkę większy niż standard. Nero zgłosił, że kompilacja jest większa niż pojemność płyty i zapytał czy włączyć więc mu pozwoliłem. Weryfikacja w nero była pomyślna, a gość któremu nagrywałem oglądnął i nie nażekał. Z tąd wnioskuję, że się powiodło. ![]() Chętnie chlapnę za wasze zdrowie panowie i za wspólny sukces ekipy forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4658 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
No muszę przyznać, że dość enigmatyczna ta literówka ... ![]() Z tym overburningiem to i tak ci nie uwierzę ![]() Jak poszukasz na forum - to będziesz wiedział dlaczego ![]() A co do zmiany bitsettingu na US0Q odeślę cię przykładowo TU ![]() I jeszcze screena stamtąd zamieszczę ![]() No i oczywiście cieszę się z tego, że poczucie humoru nie jest ci obce ![]() A oto i screen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4659 |
Bywalec
![]() |
Muszę niestety zakończyć tą pouczającą i ciekawą debatę, ale niestety idę spać, bo wstaję 4:20
![]() ![]() Dobrej nocy i jeszcze raz dzięki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4661 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AndKoc:
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4662 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4663 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4664 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zmiana strategii
@VIZZARD
jak obiecalem dla potomnych ![]() ![]() wynik taki jak poprzednio na oryginalnej strategii, pozniej zmiana na MCC2, MCC3 ![]() ![]() ale jesli chodzi o skan powierzchni wszystko czytelne, brak obrazka, bo mi sie komp wyresetowal pod koniec skanowania (podczas instalacji zwalonej wersji progza) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4665 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Mi też się trafił taki cake Tyle, że to była 25-ka Dysanów DVD+R x8 I mam nadzieję, że to jedna z niewielu wpadek Dysana Bo naprawdę ładnie się palą jak na tę cenę ![]() BTW Powinni sobie kupić Plextora lub Benka I zanim zapakują płytki To każdą sztukę skanować ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|