![]() |
Cytat:
OKI :spoko: |
ale patrzcie co wylookalem :]
Cytat:
i moje dvdinfopro http://www.1000lecie.pl/~vip/eeprom3.jpg wiec wychodzi na to ze jednak to cholerstwo sie poprawnie wgralo do mojego napedu :D |
Cytat:
Do czego jest wazna ta data ??????? ze maj-owy to najnowszy i najlepszy ??? |
Cytat:
|
Ale checa. teraz mamy wszyscy te same palniki.
|
Cytat:
teraz jak nam padnie naped to idziemy tam gdzie Turboni zawsze chodzi ze swoimi napedami i beda nam wymieniac :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
nie prawda, nie jest jak mowisz ja nagrywajac na TDK i Verbatim nigdy nie osiagnalem nawet podobnych wynikow jak np. slawekj, przy roznych biosach i roznych konfiguracjach. tutaj masz dowod, a moge ich wystawic znacznie wiecej |
Cytat:
no Faktycznie nie ciekawie a jesli to nie tajemnica jak masz konfigoracje kompa. a i ja wypalam zostawiam min ale to naprawde min programow pracujacy w tle (tak dla zasady) bo nie mysle ze to sa przyczymy zlych wynikow . |
Mógłby ktoś podsumować który bios jest lepszy Vs08 czy Vs0a i z jakimi opcjami w Omni bo tak czytam to forum i raz jest dobrze raz jest źle i nic z tego niewiem a wy juz zaczeliscie pisać o eepromie z 832. Tylko zeby ktos nie napisał że ... jest najlepszy bo najlepiej wypala mu płyty TDK ;)
Pozdrawiam |
Ilość załączników: 2
nie pytalbym o konfiguracje kompa bo to chyba ma male znaczenie. ja mam sp4rzeta troche modyfikowanego sprzed 4 lat. Mam abita ST6, celerona 1,32GHZ, 256Mb RAM, HDD IBM 30GB, Radeona 9000, Liteon 812@832, LG 32x10x40, sounblaster 5.1 live, i wyniki mam ładne, co ale to tez zalezy od biosu np VS08 dlawiło mi się przy predkosci 4x. przy 8 bylo lepiej, ale tez czasem przydlawialo sie, VS0A jest cudnie żadnych problemów, nagrywam plytkę, w tle muzyka z winampa 5 (mocno obciaza kompa i zajmuje mnostwo ramu), do tego excel albo word i jest dobrze
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
niom :]
Turboni,sciagnij sobie tylko blokade regionu jeszcze :] (w LtnFlash jest zakladka DVDRPC---->disable) |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=1103 |
juz ja sciagnolem odrazu tylko mam odpalony dvd region killer i jak potrzebuje to zmieniam sobie strefy.
|
Duże dzięki za eeprom. 100 lat niech nam żyje!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:41. |