![]() |
Ilość załączników: 1
to samo tylko VS05
gorzej || |
dobra,poswiece sie i wrzuce do swojego palnika znowu VS04 i sprawdze
|
ok sprawdz bo jak widzisz umnie jest goze. ciekawy jestem jak u ciebie bedzie
|
_VIP_, Turboni wgrywaliście Ltnflash 124 do 812@832 VS05 z jakimi opcjami : Checksum i Update Boot Code czy jak? Który biosik od Code65536 czy zpatchowany VS05 Omnipatcherem ?
-=Jollo=- |
ja najpierw sciagnolem normalnego VSO5 i dodalem mu auto-bitsetting i fix blinking orange light.Pozniej wgralem bios od code65536 i byl minimalnie lepszy.Obydwa biosy wgrywalem poprzez LtnFlash 124 z opcja UPGRADE
|
Update Boot Code też zaznaczałeś ?
-=Jollo=- |
ja sciagnolem normalnego i dodalem mu zeby nie migala diodka na pomaranczowo. bylem leniwy i nie chcialo mi sie bawic z wgrywaniem pliku bin.
|
Cytat:
dokladnie te same warunki testu na VSO4 http://www.1000lecie.pl/~vip/VS04.jpg minimalnie gorzej niz na VS05 od code65536,ale taka roznica moze juz wynikac z bledu pomiarowego tak czy siak zaraz wracam do VS05 :mruga: |
zaraz wgram biosik od code65536 i zobacze jak jest, ale wyniki dam jutro bo ide ogladac film.
|
ja juz mam dosc zabawy z biosami,plytami i kprobe :mruga:
a teraz tez spadam na film :D |
Cytat:
Bo mniej błędów pokazywał - he he! :jupi2: Spróbuj wgrać kprobe w wersji 2.x.x - najlepiej 2.2.2 - wtedy dopiero będziesz miał powody do zadowolenia :slonik: lub płaczu :rozwal: Jest on dokładniejszy i pokazuje błędy PIF a nie PO - bo podobno Litki zwracają właśnie PIFy a nie POfy :D |
zaraz p pierwszym tescie zessalem najnowszego kprobe'a i wyniczek byl w granicach bledu pomiarowego.Nastepne wykresy byly nadal robione na starszej wersji zeby zapewnic te same warunki testu
wiec zapewniem cie ze powodow do placzu niemam |
Cytat:
Przecież do Cryptera to pisałem, czyż nie? :wazuuup: |
poprostu stwierdzam fakt,ze jakiejs przepasci niema miedzy starym a nowym kprobe :mruga:
poswiecilem sie dzis poraz ostatni http://www.1000lecie.pl/~vip/VS05_mod2.jpg |
Ilość załączników: 1
ta sama plytka, ten sam film, ta sama predkosc palenia tylko bios vs05 od code65536.
jestem zadowolony. || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:36. |