![]() |
no to mowie przeca ze fajny bios :piwo:
|
kapinke lepszy od VS04 ale zawsze cos !!!
|
Ilość załączników: 1
Płytka AXE DVD-R x4 palona x4, za 3PLN !!! palona na biosku VS05 z opcjami zmienionymi OmniPatcherem na ustawione: auto-bitsetting, earlier shift, utilize force-shifting oraz fix blinking
Moim zdaniem nie jest źle jak na taką tanioche :mruga: |
Jollo, nie rozumiem dlaczego twierdzisz, ze to dobry stosunek jakosci do ceny. Howki kosztuja tyle samo a sa on MCC, i pala sie duzo lepiej.
wypalilem kilkadziesiat AXE, poczatkowo byly calkiem dobre, ale po kilku ostatnich co mialy PI powyzej 1200 przerzucilem sie na HOWKa, cena ta sama i tu dopiero widac jakosc "za tanioche" |
ja przezucilem sie na esperanze DVD+R i pala sie super tylko trzeba je nagrywac z mniejsza predkoscia o polowe. Kupuje je za 25 zeta/10sztul szpulka + okladki DVD za 0,8 zeta/sztuka.
|
Noodles, miales racje. U mnie tez DVD+R Platinum x8 teraz smigaja jak poprzednio! Dzieki za pomoc. BTW ciekawe, czy to litek czy nvidia ssie... obstawiam to drugie ;-)
Pozdro hoot ps. a teraz przymierze sie do vs05 od code65536 ;-) |
plytka esperanza dvd+r x4 palona 2,4x biosik od code65536 812 ze stycznia 2004.
Super wykresik || |
Cytat:
Ktoś gdzieś nawet pisał, że po ~ 2PLN/szt w Tesco można kupić. Szkoda, że nie u mnie :buu: |
Cytat:
|
Cytat:
|| |
Cytat:
Ale mam prośbę - zrób trzy razy skan tej espery w kprobe - wykresy powinny być ciekawe :D |
Mam pytanie:
Czy lepsza jest jakość nagranych płyt DVD (i CD) i jakość ich odczytu na oryginalnej 832s czy na "przerobionej" najnowszym biosem 812s ?? Również płytki nagrane w której nagrywarce lepiej "wychodzą" w KProbe ? We wtorek kupuje nagrywarke i nie wiem którą wybrać ( kasa nie gra roli :mruga: ) Proszę o poradę. Z góry dziękuje. |
roznic miedzy 812S@832S a 832S nie powinno byc bo wkoncu obydwa napedy pracuja na tych samych podzespalach i biosach,ale dla swietego spokoju wez 832S,no chyba ze potrzebujesz palnik z czarnym panelem :D to wtedy 812S Black (mam i polecam :piwo: )
|
A oto wynik Verbatima +R palonego 2,4x na orginalnym 832S VS04 nie na 812@832 :) Spójrz na dolny wykres. Żeby nie te pojedyncze kreski byłoby super. :)
|
PI : 211 ,PIF : 208 ...no faktycznie rewelacja :D
wypal ta plyte przy x4 (jesli mozna),a speed w kprobe przestaw na x4 bo widze ze masz na MAX |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:21. |