![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tej kichowatej partii co wykresy dawałem ostatnio w Nośnikach Skoro CG4E - patched - improved +R burn quality no to sprawdzimy :D Bądźmy jednak realistami i cudu nie ma co się spodziewać :> :mruga: |
VIZZARD
Też się może przymierze do CG4E. Bo tych Verbów dvd-r z taiwanu to mam trochę a na biosach US0Q i VS0E to marnie wypadają :| . |
a jak mi nie pojdzie zbyt dobrze (mam backup mojego eepromu - mam nadzieje ze da sie przywrocic) to zamiast grafiki (na ktora zbieram zamiast chodzic na piwo) kupie sobie benq1620 ||
|
Cytat:
|
@VIZZARD
walcze na ile mi jezyk pozwala, no i codeking napisal mi ze wykres jest dobry :spoko: teraz za rada innego goscia i kalibruje laser nagrywajac multisesyjnie :mruga: w poniedzialek sie okaze co i jak :> |
Cytat:
Z EEpromem na razie nie próbowałem :nie: Bo najpierw sprawdzę ten CG4E :czytaj: Tylko na chwilę obecną nie mam czego nagrywać :D A z tymi antyradarami to :spoko: :D |
4.60 tez takie mam i mam zero problemow :)
|
Cytat:
|
a tak na powaznie nowy firmware nic mi nie pomogl :(
plytka jest palona 4x w nero, ale 8x wyglada tak samo :( zrobilem reset eepromu i w weekend kilka plytek pojdzie do kubelka, albo na antyradary Kod:
Data/Czas : 2005-01-06 19:49:30 |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Z aspi tez u mmnie były problemy.Wgrałem forceaspi 4,60 i po kłopotach.Jest traz tak na biosie vsoe z aplly i zmienione pare strategii :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No to trzeba slawka do tablicy wywołać :czytaj: Kto mówi prawdę? :idea: Chociaż z tego góralskiego dowcipu wynika, ze prowdy są tsy: ŚWINTA PROWDA! TYS PROWDA! I GÓWNO PROWDA! Trzeba je teraz tylko obsadzić w rolach :> ^_^ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09. |