![]() |
Cytat:
Najlepiej jak można kreseczki samemu policzyć. :> :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
i druga :D
|
Ilość załączników: 1
verby8x nagrane 8x tym razem dodalem do biosu opcje force-fallback :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wybaczcie za brak obrazka RICOHJPNR02 ale taki sam jak poprzednie :tak!:
tak samo "brzydki" |
Cytat:
dowcipnis :D ale moze to by im pomoglo :> - kto wie |
Cytat:
Ja nienawidzę remontów :podbite: A wypał :spoko: |
Ilość załączników: 2
Cytat:
-------------------------------------------------------------------------- verby8x(MMC03)po 2.20 jedna nagrana 4x druga 8x |
dzisiaj leci nastepna platyna - zobacze jak sie wypali po powrocie do "starych" ustawien - jutro scan, bo MCC2 od verbatima - to i tak ladnie sie pala od przejscia na 832 z poczciwego 451 :tak!:
|
Cytat:
Mi też się trafił taki cake Tyle, że to była 25-ka Dysanów DVD+R x8 I mam nadzieję, że to jedna z niewielu wpadek Dysana Bo naprawdę ładnie się palą jak na tę cenę :taktak: BTW Powinni sobie kupić Plextora lub Benka I zanim zapakują płytki To każdą sztukę skanować :> :mruga: |
zmiana strategii
@VIZZARD
jak obiecalem dla potomnych :tak!: http://icemac.w.interia.pl/platyna.png wynik taki jak poprzednio na oryginalnej strategii, pozniej zmiana na MCC2, MCC3 :mruga: i to samo. Wina cake'a z nosnikami (taki mie sie trafil :( ). Powrocilem do oryginalnych strategii RICOH R002 ale jesli chodzi o skan powierzchni wszystko czytelne, brak obrazka, bo mi sie komp wyresetowal pod koniec skanowania (podczas instalacji zwalonej wersji progza) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10. |