![]() |
Cytat:
Cytat:
Zaburzenia osobowości? ??? :O |
Cytat:
EDIT: Wejdź tu link i wgraj najnowszy bios do swojej wypalary :taktak: |
Czy nikt nie potrafi, czy też nie chce mi pomóc. :nie: ???
Kilka postów wcześniej prosiłam szanownych kolegów o pomoc. :czas: :help: |
Cytat:
@legion coś się dawno nie widziałem w OT :nie: |
@legion
ja tam do siebie oryginalnego nie wcisne ;) a ponizej wykresik MCC2 - juz standard http://icemac.w.interia.pl/MCC2_CG4E.png platynki+R dalej sie kijowo pala - ale stacjonarka czyta ;) TU WYKRESIK |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
podczas remontu w domku maly tescik na biosie od codekow CG4E tylko z bitem :D
plytka tdk8x nagran 4x (myslalem ze sa lepsze ale podklad inny niz sie spodziewalem:) ) |
Lite-On SOHW-832S (HP OEM)
jak by komus sie nudzilo (moze cos lepiej)pali na tym choc teoretycznie to VS0E Version: VPDE Description Firmware update for the Lite-On SOHW-832S 8X DVD+/-R/RW drive. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/g...tem=pv-25114-1 PS znalazlem tam ciekawy model Liteon SOHW-822S moze i on byl ale jakos mi umknol POZdrawiam |
Koledzy podpowiedzcie co zrobić. Mam taki problem, a nie jestem za bardzo zorientowany w temacie. 8-)
Mam Liteona 812 z orginalnym biosem USOQ. Niestety nagrywarka nie obsługuje Boot Type, co zrobić żeby obsługiwała, a jednocześnie chciałbym pozostać przy firmowym biosie (na obecnym dobrze mi wypala nawet z overburningiem). :taktak: Przepraszam za laickie pytanie i prosiłbym o dokładną odpowiedź. :help: |
Witajcie po tak dlugiej przerwie ;p Mam takie pytanko mam przerobiona SOHW 812 na 832 biosikiem VS0A.. Jaki jest teraz najlepszy bios dla tej nagrywarki ??
|
Cytat:
A wgraj bios VS0B :taktak: I nagraj raz jeszcze na tej płycie To może zobaczysz coś miłego :mruga: |
a ja dzięki wam narazie mam tak:
Dzięki wszystkim duże :piwo: |
Cytat:
Sam robiłem tak wcześniej niejednokrotnie :mruga: |
Cytat:
|
Nowy biosik CG4E. Wyniki chyba nienajgorsze (biorąc pod uwagę nośnik).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |