![]() |
podobno plytki DL pod koniec wakacj maja byc po 20-30zeta.
|
No to gratulację :D Turboni to jeszcze musisz popatrzeć na film na odtwarzaczu DVD czy nie ma jakiś przeskoków i będziemy mogli się cieszyć. Jeżeli będziesz robił test "kinowy" ;) to podaj jaki masz odtwarzacz DVD.
|
niestety nie mam stacjonarnego bo kompa mam tez podpietego pod tv i glosniki 5.1 ale mam drugi naped dvd-rom lg gdr 8161b i tez czyta bez zajakniecia.
|
Szkoda :smutny: będziemy musieli poczekać na następnego zapalonego nagrywacza, który kupi i wypali DL a potem sprawdzi na stacjonarnym. Ale podejżewam, że wszystko będzie ok :cool:
|
Cytat:
Moze ktos ze znajomych Twoich ma ?????? :spoko: |
hehe, Turboni a pamietasz jak ze dwa tygodnie temu byles pytany na tym forum , po co to przerabianie na DL skoro plytek ni widu ni slychu?
no to gratuluje! (odwagi bo 60 zeta piechata nie chodzi, oraz cierpliwosci - pare godzin Ci zeszlo na nagrywaniu i testowaniu) pozdrawiam wszystkich niedowiarkow i sceptykow, wyglada na to ze DL na 832@812 jest mozliwe |
Cool Turboni, thx za poświęcony czas i koszty :)
|
Ave Turboni !
Teraz juz nikt chyba nie bedzie mial watpliwosci, czy warto robic 812@832. Pozdrawiam |
w poniedzialek pozycze znajomej z roboty zeby zobaczyla u siebie na stacjonarnym dvd czy bedzie chodzic.wiem ze ma jakies malo znany znany model z tych najtanszych.
teraz pozostaje czekac na nizsze cenny plytek i zabawa z nagrywaniem dopiero sie zacznie. || :piwo: |
Cytat:
do tabelki proponuje dodac male zdjecia plytek/opakowan :) |
Jaki załadowć fw najlepiej by zrobić z niej 832S:)
Jak w temacie czy 832S.VS04.patched-812S@832S będzie dobry?
|
Cytat:
|
Już jest lepsza
Wyszła własnie nowa nagrywara LG najszybsza na świecie! Nie będę nic więcej opisywał więc zobaczcie sami tutaj
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...106520915&rd=1 |
A mnie nie wyszło....
Cytat:
Śmieszne, bo problemy są w 4 i 5 VOB' ie ( z 8 ). Film to Powrót króla. 8,2GB. Czy to, że poszły pliki, a nie iso - może mieć znaczenie?? |
Cytat:
|| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:49. |