![]() |
Dzięki wszystkim za odpowiedzi :piwo: , ale słodko to chyba nie wygląda, :smutny: wgrłem biosa orginalnego z lit. Q od chłopaców (spaczowanego) bo ten zbinem nie wchodzi, no i robie test, ale źle to wygląda , płyta TDK +RW
|
Cytat:
|
oryginalanych nie wcisniesz
tylko spatchowane od codekow |
Posiadam Liteon ze zmienionym biosem z 451s na 832s.Czy nowe orginalne biosy do 832s mogą byc aktualizowane?
|
nowy firmware od codekow na ich stronie CG4E
dzisiaj testuje jutro informuje testuje bo mam problemy z platinum+R 8x od RICOH |
pleban_1
Sprawdź poprawność biosu. Jeśli nie używasz DL to wgraj orginalny bios i sprawdź jak wtedy nagrywa. Używaj Verbów, TDK, Pioneer, Maxell. Po zabawie biosami stwierdziłem, że moja 812 "plusy" nagrywa najlepiej na biosie VS0B (ale gorzej z minusami), "minusy" na VS0E (ale gorzej z plusami), a na orginalnym US0Q nagrywa pośrodku i on został. Oczywiście mówię o dobrych płytkach. Co do tych platinek - może miałeś pecha i dostałeś po prostu z kiepskiej partii (SLD ???) |
Pachnie mi to źle wgranym biosem.Sprawdź przy pomocy "comprare" czy bios w spawarce jest identyczny z plikiem bin
|
Ilość załączników: 1
drugi raz skanowane ten sam film ta sama płyta.... i co to ma być????
|
Cytat:
|
Cytat:
ja nagrywam TDK na stacjonarki 2.4 a Verbatimy 4x i wygląda to tak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
może ktoś wie? |
opinia
Ilość załączników: 1
a to drugi na platynie, skąd te błędy?!! (( pomóżcie?!! bo mój stcjonarny samsung jest wymagający :)
|
a to jednak sonego zrobiłeś a nie litka 832
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10. |