![]() |
Ilość załączników: 1
memorex dvd+r x4 palony x4
a tak na marginesie bylem dzisiaj w mm i widzialem te memorexy co kupilem za 25 zeta w cenie 69,99 zeta. skandal :bicz: |
Ilość załączników: 2
verbetin4x palony(4X)juz lepiej o wiele od poprzeniego wypalonego przez ze mnie nosnika :D plus porownanie kprobe 2.3.0 z 2.3.2 na tej samel plytce
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak poprawnie ustawić kprobe, tak żeby wykresiki wychodziły poprawnie czyli wiarygodnie i miarodajnie... Czekam na instrukcje. Zapodam wtedy kilka wykresików. Pozdro :D
|
Cytat:
|
No i po tych ostatnich postach postanowiłam tak poprzekładać napędy żeby spawarka DVD miała więcej luzu z góry i z dołu. Jak tylko otworzą wypozyczalnię to zaraz coś nagram i wrzucę wyniki.
P.S. I jeszcze przyjdzie Wam Panowie przepraszać Sławka :taktak: P.S.2 A tak BTW podczas tej czynności zauważyłam, że moja Yamaha F1 tak jak wspominany NEC też ma od spodu takie paseczki dla lepszego chłodzenia. A CDR(W) nagrywa rewelacyjnie. Chyba coś w tym jest... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie:)
Właśnie kupiłem nagryware DVD lite-on 812s. Nagrywarka jest z miesiąca Kwietnia(przynajmniej tak pisze na naklejce). Naprawdę już całkowicie mi się pomieszało od czytania postów :) Jaki najlepiej wgrać bios? Wiem zaraz ktoś odpowie że najlepiej próbować ,ale może ktoś mi coś podpowie. I 2 pytanie jak poprawnie czytać wyniki testu w programie Kprobe, jakie wartości są poprawne ,na co patrzeć. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:32. |