![]() |
plytki to esperanza a jezeli chodzi o serwis to kupuje sprzet w hurtowni i oni nie wnikaja tylko kaza czekac 10 dni roboczych i odbierasz nowy sprzet i mozna sie z nimi dogadac bo juz dwa palniki wymienilem 411 na 812, a 812 na 832 ( choc jak sie okazalo to ta 812 byla sprawna w 100% tylko plytki mialem zwalone)
|
Ilość załączników: 2
No i teraz tak... 2 te same esperanzy palone x4.
Pirwsza palona od razu po uruchomieniu kompa rano a druga po intencywnym używaniu spawarki: I jak dla mnie wychodzi, że SławekJ miał rację z tą temperaturą. :taktak: |
Cytat:
|
tylko na x4
|
Ilość załączników: 1
znowusz musze wtracic trzy grosze na temat wypalnia nosnika plyta verbetin4x wypalona na kompie temperatura rdzenia 50 c procka 48 komp(nie moj) praktycznie nie chlodzony niczym( dodatkowo standartowy cooler na procku ) wsadzona do niego nagrywarka 812 spaczowalem ja na 832 (vS0A) temperatura powietsza 30 stopni :
nawet lepszy wynik od moich.... |
Cytat:
hmm to tylko swiadczy o tym że wypalanie dvd szkodzi w jedzeniu kolacji ;) |
Cytat:
juz pisalem i testowalem wczesniej koncze szpindel 100 Esperanza DVD-R SE 4x i niema najmniejszrgo problemu z tymi nosnikam na tym kodzie |
a ja sie tam temperatur nie przejmuje mam tem. systemu 42C a procka 46C (standartowy cooler boxowy) wczoraj bylo cieplej wiec byla o 2-6C wyzsza i pali mi bez roznicy. mam tylko dodatkowy wiatrak w obudowie zamontowany z tylu i wyciaga cieple powietrze, nad palnikiem jest dvd-rom lg a pod nim nie ma nic i jak widac zawsze tak palilem i wyniki w k-probe byly dobre.
|
Cytat:
|
w w-awie w actionie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Witam.Mam pytanie czy ten wykres jest dobry?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:34. |