![]() |
Cytat:
Oto przykład. Mój rodzynek. |
A moze ktos potrafi powiedziec, dlaczego plyty DVD sa klejone??
|
Cytat:
a jak wspominalismy litek roznie zachowuje sie przy koncowkach plyt. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
lakieru(warstwa) na plytach (ostanio zauwazylem ze philips i platiniu ma rozne odcienie farby z blekitu na fiolet) a tak po za tym narywarka w przy ciaglym nagrywaniu(extremalnym)maksymalnie temp. moze podskoczyc o 6 st. co wogole nie wplywa na wynik nagrywani chyba ze ktos podlaczy grzalke do palnika :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
To nie zadna prowokacja mi sie udawalo palic plytki Benq ktore po zagraniu calosci tatalny zgon ale juz do 3/4 plyki i wyniki oki i plytka sie pieknie odtwarza. a tak na mrginesie posiadam obudowe EnLight jeszcze z zasilaczem u dolu ( to tak jak by po obracac obecne obudowy do gory nogami)a nagrywarka jest u samego dolu i w zaden sposob nie przejmuje temperatur iz inny elementow poniewaz wszystkie sa nad nia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Napisany przez legion
po za tym tez jest wiele czynikow kompresyjny np. przy filmach jezeli 8GB chcemy scisnac na 4.7 GB nie zawsze kompresia wychodzi poprawnie a to sie odrazu odbia w testach na kprobe ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++ nie obrazajac nikogo co to z dziwna (bzdurna Teoria) ??? zgoda kompresja owszem tak moze nie odpowiadac parametry zalezy kto ma jakie gusta jaki program uzyty (ale to tylko wizalnie!!!!!!) a co ma kProbe wspolnego z kompresja NP.Filmu |
Cytat:
to widzisz ten maly 20 a nad nim 80 lezy i nad nimi wtarraczek :spoko: |
Cytat:
i czy kogos obrazilem hmm..... |
Cytat:
a jak film chodzi po kompresji z HDD - ale to i tak mi jakos dziwnie wyglada jesli film po kompresji na hdd chodzi bez problemow nie ma cudow bo napisales (film bez kompresi dzial mi bez problemu na twardym nic sie nie przycina (orginal tez chodzi bez problemu ) jaki program do kompresji uzywasz |
Cytat:
dobre pytanie jak film chodzi po kompresi na twardym no tak samo ale jest maly przeskok w tym samym miejscu niema go na orginale dlamnie tez to dziwne i tylko z tym filmem mam taki problem |
To jak o kompresji to daję przykład: Film 2h35min. skompresowany do pliku 4.1GB. mpeg-2 na TMPGEnc.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:46. |