![]() |
Ilość załączników: 1
No to w ramach ekscytacji wykresami, także coś ode mnie
Gigamaster x4 DVD-R palony x4 A propos wykresów - już czekam na kProbe 3.0 :D |
Cytat:
Dlaczego mialbys dostac odrazu model 832?? Chyba maja jeszcze na magazynach 812? |
Cytat:
poniewaz kupowalem ja w hurtowni tzn mialem 411 ale padla dostalem w zamian 812 za ta sama kwote wiec teraz jakby padla to moge wybrac sobie w hurtowni nagrywarke do kwoty za ktora kupilem 411 a byla to wysoka cena bo 411 byla nowoscia i dopiero wchodzila na rynek. || |
Dla SpokojnoŚci .........troszke Historii Jako Jeden Z Pierwszych WgraŁem Pacza Do Mojej 812@v03 I Ku Mojej Uciesze MiaŁem Inny SprzĘt PÓŻniej PokazaŁ Sie Orginalny Bios Do 832 ZaŁadowaŁem I Co? Nagrywarka PadŁa [tylko PomaraŃczowe SwiateŁko I Brak Oznak Życia] PÓŻniej PokazaŁ Sie Bios 812@832v04 MyŚle Do OdwaŻnych Świad NaleŻyjedno KlikniĘcie I JuŻ Jest 832 V04 Od Tego Czasu Niemam Najmniejszego Problemu Z NagrywarkĄ [ukŁony Dla Ludzi KtÓŻy RobiĄ Pacze]nagrywam Tylko Na Firmowych KrĄŻkach I CaŁy Czas Testuje RÓŻne PŁytki +i- Najmniejszych ProblemÓw KŁaniam Sie Wszystkim.....micronik
|
Turboni to mnie troche zmartwiles z tym twoim palnikiem,moze jednak ten nieszczesny styczen 2004 cos ma wspolnego z padem napedu.U mnie narazie niema najmniejszych problemow ani z odczytem czegokolwiek,ani z nagrywaniem (pamietam ze miales problem z tloczonymi plytami)
|
Cytat:
Myślę Turboni, że to jednak bios się nie przyczynił do padu napędu. Jakie masz objawy? Na wszystkich płytach? Jaki masz zasilacz w kompie? Dokładałeś coś do konfigu???? -=Jollo=- :cool: |
Witam
Ja mam male pytanko. Sledze wszystkie Wasze wypowiedzi na temat tej nagrywareczki i jej modyfikacji bo sam zamierzam kupic w tym tygodniu taką. Ale już się pogubiłem, więc mam małe pytanko - czy przy zakupie mam zwracac uwagę na datę produkcji czy nie?? Bede bardzo wdzieczny za rady i sugestie :spoko: |
dla swietego spokoju szukaj napedow z marca/kwietnia 2004 lub nowszych :mruga:
|
cos sie sypie przy flaszowaniu
COs jest nie tak ...
odebralem wczoraj swoja 812 - niestety teraz jestem @work i nie wiem z jakiego jest miesiaca - no ale podejrzewam ze raczej nie ze stycznia czy z lutego ... odpalam sobie 832S.VS04.patched-812S@832S.exe i ... problem polega na tym ze przy 70% nagle skacze do 100% i krzyczy ze FAILED. ktos mial podobny problem ?? dodam tylko ze naped widzi plyte cd ( nie dvd bo nie proobowalem ) wiec w sumie istnieje mozliwosc ze dziala ... tylko nie wiem czemu pojawia sie ten error. |
Zmiana biosu ltn 812s
Wgrałem nowy bios do LTN 812s USON pod WIN i chciałbym teraz powrócić do oryginalnego, który pobrałem z sieci to jest USOAb, kopii oryginału nie zrobiłem. Oryginalny to USOA bo sprawdziłem prze aktualizacją.
Chce powrócić ponieważ, występuję więcej błędów na nagranych płytach, i czasami ma problemy przy nagrywaniu płyt w formacie DVD Video na tym nowym biosie. Jak mam to teraz zrobić? Prosiłbym o łopatologiczny opis, jakimi programami i poszczególne czynności w tych programach. Czytając forum doszedłem do wniosku, że działając na aktualny bios mojej nagrywarki tj. USON programem tj. 812S.US0N.stock.exe spowoduję, że będę mógł powrócić do starego biosu programem tj. USOA .exe pod WIN. Aktualnie nie chce mi przyjąć starego biosu. Podobno działając tym programem 832S.VS04.patched-812S@832S na 812 robimy z niej jakiś model SONY ***8211; czy warto? A działąjąc tym programem 812S.US0N.stock na wyżej wymieniony, który jest już wgrany powracamy do biosu 812s USON. |
testowalem esperanzy, emtec i verbatimy DVD-R/RW i nie chce nawet jej sformatowac lub nawet skasowac.
W sprzecie nic nie zmienialem od 6 miesiecy wiec to nie wina kompa. |
Turboni sprawdz formatowanie w Alcohol120% z opcja "ignoruj bledy TOC" powinno dzialac
|
zaraz zobacze i dam znac.
|
Witam!
Śledzę Waszą dyskusje i mam pytanie,posiadam 812s ale do kompa jest właczona przez IEE 1394A.Czy ktoś może fleszował w takiej konfiguracji ?czy bezpieczniej włączyc do fleszowania przez IDE? Pozdrawiam :piwo: |
Witam Jestem pierwszy raz na forum
Mam pytanie. Posiadam liteon 812s ale nie mogę ustawić pod Win 98 opcji DMA. Mimo restartu dalej nie jest zaznaczona. Bios rozpoznaje UDMA . Jak to włączyć? Dzięki za wszystkie propozycje |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:59. |