![]() |
ktos moze w 100% potwierdzic ze jest roznica 812 w przerobce zalezna od daty produkcji.?tzn.z kwietnia jest to samo co 832,a ze stycznia sie nie nadaja.
|
narazie trudno powiedziec,moj jest z marca 2004 i od kilku dni pieknie chodzi jako 832s,pytanie tylko jak bedzie palil plytki DL.Trzeba poprostu poczekac na nosniki.Druga sprawa,ze niektore 812S niepozwalaja na wgranie modyfikowanych biosow z 832S i mozliwe ze to wlasnie tylko te beda oparte na starszym ukladzie Mediatek
|
Witajcie!
Może pewną podpowiedzią będą dane układów z mojego poprzedniego litka, który padł po flashowaniu i obecnego który się dobrze trzyma jako 812@832 Dane z Kprobe: 1. Litek padnięty MXIC(MX29LV008b) (+3,3v) 2. Litek obecny-- MXIC(MX29LV081) (+3,3V) |
???
Rozbierałeś je czy w jakiś inny sposób wyciągnąłeś te typy układów ???
|
Cytat:
|
troche dziwne bo u mnie kprobe pisze cos takiego...
http://www.1000lecie.pl/~vip/k3.jpg chyba ze mowisz o czyms innym :mruga: |
Sorry !!!!
Widocznie jakieś problemy u mnie (w głowie) z przetwarzaniem tekstu |
Ilość załączników: 1
A u mnie coś takiego :>
|
cos mi sie zdaje ze to tylko kwestia firmweru ,a nie identyfikacja napedu
|
Cytat:
|
no mysle ze sprawdzic niezawadzi :mruga: ,wkoncu to FlashROM type,a nie drajw tajp or somting :D
|
Cytat:
|
sytuacja ze starami opanowana (juz wczesniej o tym pisalem),sterki nVidia allin1 w najnowszer wrersji i wszystko smiga,winowajca byl sterownik ASPI.pomijam juz fakt ze sprzet jest ostro krecony :mruga: (szczegoly w podpisie :D)
|
wlasnie ja mam ze stycznia i niewiem co robic bo ponoc te sa oparte na starszym ukladzie.ma ktos przerobionego ze stycznia i mu dziala?
|
chyba Turboni ma ze stycznia i dziala mu ladnie :mruga:,jak tu wpadnie to sie pewnie wypowie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:38. |