![]() |
Cytat:
|
Cytat:
po drugie czy masz wlaczone DMA i jak nagrywarka jest podlaczona ??? po trzecie czy zainstalowales aspi ???? :) Cytat:
Cytat:
oraz wysyp zywch trupow chamska angielska komedia :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
minimalnie sprawuje sie od CG4E i CG5E ale jeszcz trzeba wyprobowac CG5G narazie umnie dzial w spawarce oficjalny VS0G od litka :D Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
czy te biosy z tej stronki http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html można odrazu wgrywać do 812S@832S ???
mam jeszcze pare pytań mam teraz bios VSOA (812S@832S) jak nagrywam DVD 4x to przy zgrywaniu strasznie wolno kopiuje nie przekracza 4MB/s a jak mam DVD nagrane 8x to kopiuje max odczytu DVD16x o co chodzi ??? jak to poprawić ??? jak sprawuje się ten nowy bios VSOG w 812S@832S ??? do czego są te inne opcje ??? (Enable auto-bitsetting wiem do czego) mam ten biosik 832S.VS0G.patched-cf jak go najlepiej ustawić w OmniPatcher do 812S@832S ??? jeżeli spaczuje ze wszystkimi opcjami to co to zmieni ??? http://gzmagic.webpark.pl/omnipatch.jpg Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI |
Cytat:
Tamten był jak najbardziej :spoko: Ale to tylko moje zdanie :mruga: :czar: Cytat:
Może Matrixa? :> :matrix: |
Cytat:
Muszę wymyślić coś nowego :taktak: A teraz mam pytanie właściwie do legiona ale inni też moga odpowiadać :D Ide jutro do wypozyczalni i co byście polecili??? |
Jejć, po 5 miesiącach z okładem nowy BIOS. Według Codeguys dołożono do bazy sygantury 3 czy też 5 nośników:] No sorry to sa kpiny:/ Minusy palą się rewelac, Verbaim Minus wypalł mi się w okolicach 1100 błędów PIO. Cudo.
Tutaj fajny post z porownaniem płyty palonej na Nec'u i na Litku http://club.cdfreaks.com/showpost.ph...8&postcount=30 Bez komentarza. Jakiś koleś pisze w poście tak, komentując fatalne wyniki Cytat:
|
Witam Bardzo a to Bardzo prosze o pomoc ,kupiłem litka DRW-2S81 odrazu zrobiłem z niego 832S chodzil dobrze az do momentu kolejnej firmwaru zaczoł całyczas mrugać na pomorańczowo.Za pomocą waszego forum udało mi się to naprawić.I teraz włąśnie zaczęły się schody.CD-romy pali bez problemu ale wszystkie płytki DVD wychodzą z błędami(od verbatiów po miedia mart )wogóle nie da się z nich nic skopiować.Na przerzucaniu firmwarów spędziłęm chyba 10gdz. zaliczyłem chyba wszystkie z 812 i 832 i nic.Błagam o pomoc.Co to może być.Jeszce pomyśłałęm że może załąduje orginalny firmwar ale nigdzie nie moge znaleść bin do DRW-2S81.Sam już nie wiem ,jeszcze raz prosze o pomoc.
|
Gdyby tak jeszcze ktoś na minuski znalazł receptę ;)
|
Cytat:
Cytat:
Ale czy lepszy? :idea: :> |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
Cytat:
------------------------------------------------------------------------------ verba8x palona 8x tym razem na nero :( |
No to powracam z biosami :D
Legion znowu otwieramy spółkę? Dzisiaj przygotuję biosy aby wrzucić je na podpis :taktak: :piwo: |
Cytat:
|
Przesiadlem sie z biosu VSOA na VSOE i jak dlamnie zadna rewelka. Tj bez zmian dalej litek chodzi bardzo dobrze :D. Moze ciut lepiej wypalilo mi platinum +RW (bledy pi mniejsze pif tak samo). Oni naprawde w tych biosach nic nie zmieniaja...
|
ladny wykresik :tak!:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:40. |