![]() |
moim zadaniem trzeba poczekac na VS05 :)
|
To jeszcze pytanko, czy żeby wrócić z 812@832 (VS03 lub VS04) na 812@812 wystarczy tylko wgrać Normalny Bios - np. US0N ??
|
Hmm, czy ktoś testował nagrywanie CD > 812@832 VS04 ??
Ja właśnie wypaliłem (Nero -> Multisesja) CD Titanium [tani cuś] i przy teście w Kprobe zawiesił się napęd przy 97%. |
nie trzeba wracac na 812 wystarczy wgrac vs04 z windy ale musi byc przerobiony nie orginalny.
|
Cytat:
|
Cytat:
Przetestować Powrócić lub zostać Ja bym został przy VS03 :taktak: |
wgrałem pacza vs04. wypaliłem płytki dvdrw +- zapis i odczyt bardzo dobry powiem więcej płytka[verbatim] która mi się bardzo cieła na biosie orginalnym od 812 jest teraz otwarzana bardzo płynnie a to nie zbieg okoliczności
|
Cytat:
Znalazłem - ktoś szuka to TU :idea: a pod Windows'em nikt nie próbował, od tak po prostu przejechać zwykłym progsem do update'u ??? |
812@832 v04
Ilość załączników: 1
Płytka DVD+RW Verbatim nagrana x2 , booktype dvd-rom ( działa )
|
Ekranik z Nero 6.3.1.15, dla 812@832 VS04 odnośnie DL :mruga:
|
Hi a co powiecie na 812s z lutego i marca bo takie maja w Krakowie ,obdzwonilem wszedzie i aprila niet... :nie:
|
Cytat:
|
I DVD+R Platinum 8x nagrywane ze speed'em 4x (812@832 VS04) i mój DVD-ROM Toshiba SD-M1612 ją czyta :spoko:
|
to ze kupiles w kwietniu to nieznaczy ze jest z kwietnia ... na gorze nagrywajki jest napisany miech... obdzwonilem cala malopolske i nie maja z napisem april 2004 ..jutro pojde na gielde do KRAKOWA.. sirus tez nie ma do diaska czy nikt nie wie gdzie takie moga byc?? prosze o pomoc... :blee:
|
W Gdańsku są bo taką kupiłam :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:05. |