![]() |
juz palilem na AXE, wszystkie byly od MBI, nie wzbudzily mojego zachwytu, chociaz czytaja sie po dzis dzien (kilkadziesiat plytek, rozne napedy znajomych), wykresy mialy b. przecietne, ale byly atrakcyjne cenowo, teraz sa drozsze od VERB, czyzby az tak poszli w gore z jakoscia?
-edit- zapomnialem dodac, ze te AXE nagrywalem w lutym tego roku |
no jestem pod wrazeniem duzym :)
ale cena w cdlandzie jest o 1 zeta wieksza od verbatimek +r wiec narazie wybieram verby :) axe 10 na szpuli 25,50 a verby 24,50 :) |
Ilość załączników: 1
AXE 4x palona 4x
|
Ilość załączników: 1
Tak z ciekawosci zapytam moze ktos ma jakies wrazenia odnnosnie tego podkladu na dvd+r
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja czekam na cos wiecej niz 1653:)
i dopiero wymiana :D |
Cytat:
:) |
Cytat:
Poza tym juz wiem, że 25, 26 listopada będę miała okazje wymienić... Zresztą nieważne. KUPIĘ LITKA. Oczywiscie Nec zostaje i dopiero się testy rozkrecą. :) Model pewnie wypadnie... no właśnie, jaki? Może zapowiadaja coś nowego? |
Cytat:
wgraj stery do nForca jakieś starsze a na zapytanie czy zainstalować IDE SW kliknij nie i będzie po problemie (w tych nowych możesz też tak zrobić ) |
stery do nforca do kontrolera wywal i niech winda zainstaluje swoje i po klopocie :)
|
Witka.Walka z aspi i kontrolerem ide + sp2 skonczyła sie reinstalką systemu.I tak
Na czystym systemie dvddecryper i kprobe !!NIE KORZYSTA Z ASPI! tylko z SPTI. Wgrałem mojej spawarce biosa spatchowanego omni mojej produkcji i sama spawarka zachowuje sie w normie.Przy dvd-r max 60 pi i 10 pif w/g nero i kprobe.Przy dvd+r jest jeszce lepiej.Ale.....Dziwią mnie te aspi.Konfig kompa jest ponizej.Stery do nforca najnwsze.Bios do plyty najnowszy.Komp jak na 1 rok tez wypas.A cos mi nie działa.Szlaga mnie trafia ........:( |
Cytat:
|
Chciałem się tak OT spytać, czy to jest dobrze zainstalowane ASPI? :-)
Nero InfoTool 2.21 ASPI Information ---------------- System ASPI : ASPI is installed and working properly Wnaspi32.dll : 4.71 (0002) 45056 bytes July 17, 2002 Aspi32.sys : 4.71 (0002) 16877 bytes July 17, 2002 Winaspi.dll : n/a 4455 bytes July 17, 2002 Wowpost.exe : n/a 3535 bytes July 17, 2002 Nero ASPI : ASPI is installed and working properly WNASPI32.DLL : 2.0.1.59 160016 bytes December 16, 2003 |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:40. |