![]() |
Cytat:
|
Cytat:
BTW - DVDInfoPro jako jeden z nielicznych naprawde dobrze kasuje nosniki RW |
jak moge wrócic do oryginalnej wersji firmware. przerobilem mojego ldw 851s na sohw 832 i plyte dvdrw widi jako dvd+r. Kopii nie zrobilem. Chce wgrac jakiegos do ldw851s
|
Cytat:
sciągnij jakiś do swojej i po prostu odpal |
Cytat:
|
Ilość załączników: 4
Cytat:
Ale ostatnio sam siebie zadziwiam siłą spokoju, więc patrz i ucz się - wiecznie żył nie będę! :D Wystarczy ściągnąć, rozpakować, uruchomić co chcesz - i już masz 851 z biosem jaki chcesz :taktak: |
VIZZARD jaki ty jestes dobry, miekniesz na starosc czy moze to wakacje ?
|| |
Cytat:
|
Do VIP-a niestety, komp nie widzi nic. :nie:
Ps: patch`a ściągnołem od xux84 i to chyba był ten błąd....?! |
Cytat:
Przez całe życie uczymy się wszystkiego, czasami trzeba też i cierpliwości :glaszcze: Ale nie mów, że ciebie to nie wkurza, jak wchodzi gość i pisze: "Siema. Jestem tu nowy i chcę kupić nagrywarkę. Czy opłaca się inwestować w DVD? A jeżeli tak to co wybrać: Liteona 832 czy Toshibę SD-R5272 ?" A ty piszesz: "Kup Neca" A gość: "Ale czy da się go przerobić na DLa?" A ty: "Da da - zobacz tu na forum już płyty nagrywali!" A gość: "Taaaak? A jaki bios najlepszy?" Co ty na to? Nic? A po dwudziestym piątym razie? :bicz: :taktak::taktak::taktak::taktak::taktak: |
Cytat:
My tu gadu gady a ja jestem bez nagrywarki i nie moge doczekas sie kiedy dostane nowa (wypalil bym juz cos, az rece sie pala do zabawy z nowym napedem) || |
Powtarzam moją prośbę:
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć patrząc na wykres wykonany w kprobe kiedy wypalona płytka jest dobrze nagrana a kiedy źle. Jakie powinny być wyresy. Czemu na niektórych wykresach jest Pi, PIF; a na innych C1, C2 ???? Pomóżcie !!!!!!!! |
Cytat:
|| |
Cytat:
BTW: W topicu: "Moj Nec - tragedia" Bajbus_35 użył takiego sformułowania w tym poście: "... poza tym podziwiam co poniektórych :wow: skąd biorą czas na te testy, no chyba, że tylko po to kupili nagrywarkę :fiu:" Mam dziwne wrażenie, że mówił o tobie .... :D :spoko: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:28. |