![]() |
No to czemu mi tak pali?
Zaraz robie testa z wszystkim zaznaczonym w omni... |
a ja nie nazekam jakos niezle pali :)
|
Ilość załączników: 1
Chyba pierwszy wykres KProbe na nowym biosie VS0E. Bios oficjalny z włączonym tylko autobitsetingiem (od legiona). Płytka to Platinum 8x (palone 8x na Nero 6.6.0.1).
Wg mnie jakaś taka mała masakra... Ale może to wina mojego sprzętu? |
Ilość załączników: 1
Jest nawet nowy BookType na stronie litka :D
|
Cytat:
|
Cytat:
ja mam 832S i nie musialem przerabiac wzialem oficjalnego od turboniego machnalem apply sobie + bitsetting + fallback + deaddrive dla sztuki i chcialem porownac bios VS0E od CG z oficjalem z tymi samymi opcjami z omni |
pewnie cos co sie nie przydalo w tym :D
|
Po drodze zgubione dwa biosy C i D. Ciekawe co w nich było?
maniek |
Cytat:
no nic nie zrobiles zle a co mialo byc zle bo nie kumam:) Cytat:
|
a gdzie biosy odemnie :( ten orginalny co podsylam w binie legionowi tez chce miec jakis wklad :)
|
Ilość załączników: 5
Bios VS0E (oficjalny) do 812S/832S w różnych wersjach :D
Wszystkie tworzone OmniPatcherem 1.3.14 :taktak: Instrukcja: 1. Po ściągnięciu biosu trzeba na niego kliknąć prawym przyciskiem myszki. 2. Otwórz za pomocą. 3. WinRAR :) |
Cytat:
VS0Eoficjalny(autobitsetting+force fallback).rar z apply rozni sie od VS0E od CG z tymi samymi ustawieniami czyli autobitsetting+force fallback + apply no i dead drive blink(ale dead drive to w obu przypadkach jest on)? Any ideas? ahh porownywalem tym no LtnFlashem opcja Compare zaznaczajac wlasciwy naped i bios z pliku - cos zrobilem zle? |
Ilość załączników: 5
teraz oficjalny ze strony liteon a bin od kolegi @Turboniego i dla niego big :piwo:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |