![]() |
Cytat:
|
Wersja 812S box z marca ,jeśli Ci o to chodzi , dzięki za zainteresowanie.
do Zbychog2 tacka sie wysowa czy totalnie nie zyje poczytaj tu po maszemu http://seba.wsm.wielun.pl./ratowanie.htm |
Zwracam honor. Nie miałem racji.
|
Cytat:
Z.... Cie wzywa na bit setting :spoko: POzdrawiam ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nie muszę nawet wymyślać :bicz: |
Cytat:
jak bedziemy sie tak lapac za slowka nic z tego nie wyjdzie ja napisalem jak jest z bt i do czego sluzy nie bede polonizowal z toba na temat tego czy ktos w laboratorium nagral + czy rom i czy poszedl czy nie na jakies stacjonarce to juz tylko zalezy od nosnika lub stacjonarki Jeszcze raz napisze ze bt i tym podobne programiki robia z dvd(+) tloka napewno jak pojdziesz do wyporzyczalni spotkasz sie z jakims filmem ktory ci nie pojdzi w stacjonarce ja osobiscie wypalilem juz tyle plytek roznego typu i zawsze z bt nie bylo z nimi problemow a udostepnialem je oraz nagrywalem znajomym i nikt jeszcze mi nie powiedzial ze nie dziala. Wiec testy same mowia za siebie ze bt pomaga wielu przypatka przy + bo nie wszystkie stacjonarki czytaj poprawnie + a zmiana ich na rom doprowadza do tego ze dzialaja - sam mialem taki proble z moja stacjonarka sony dvp-s336 nie zawsze je czytal a po uzyciu bt problem calkowicie zniknol. Nie mowie ze po zmianie przez bt + na rom moze cos nie dzialac jezeli to robili w laboratorium :) to pewnie maja racje ale zasady i dzialnia bt oraz tego co robi z plytka nie zmienisz ani nie podwarzysz wiec spor moim zdaniem nie jest istotny poniewasz nic nie jest doskonale. http://www.cdrinfo.pl/software/slown...?ID=4106163220 pomaga przy starszych stacjonarkach ale przy nowych tez :spoko: |
Cytat:
Tyle przeczytanych Enterów, Chipów, Komputer Światów, ect,. ect.... :O Literatura polskojęzyczna oraz zagramaniczna :tak!: I taki zonk? :zawstydz: :glaszcze: Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli :taktak: Niektórzy nie mają na to żadnych szans :nieee: |
To fakt. Dałem plamę. Może za dużo czytam. Ale to dzięki forum jestem mądrzejszy.
Duże dzięki. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Płyta Verbatim DVD+R palona 4x na Liteon 812S@TEAC DV-W58G-A
|
Witam :D
Nieźle zaśmiecony jest już ten topic (( stał się bardzo nieczytelny. Postanowiłem w końcu zmodować moją 812s ale nie wiem, którego pachera użyć (mówię o tych zmodowanych). Chciałem użyć ten od _Vip_a ale ni umiałem się doszukać jakich opcji użył w Omni. Może ktoś mi napiszę (najlepiej jakby to był sam _Vip_ :mruga: ). Druga sprawa: mój napęd jest z lutego, czy ktoś próbował modować już taki napęd? I apel: nie zaśmiecajmy takich dobrych topików. |
Cytat:
Dziś, gdy wielu ludzi podchodzi do komputera z pasja - nie tylko by włączyć, napisać notkę w Wordzie i wyłączyć - można dzielić się swoją wiedzą, spostrzeżeniami i doświadczeniami. Uważam więc, że jeżeli gdziekolwiek obecnie w najbardziej wiarygodny i dostępny sposób można zdobyć wiedzę - to właśnie na takich forach. :taktak: Bo nie tylko można czytać, ale i wbić się w dyskusję, a wiedza dostarczana jest z "pierwszej ręki" - czyli od bezpośredniego użytkownika komputera. :pisze: I właśnie jedną z wielu zalet tej wiedzy jest fakt, że fakes i jokes od razu są weryfikowane - i dobrze - bo wielu już magików czarować tu chciało. :zawstydz: |
:piwo: jeeeee. Dzieki dzieki. Z pomoca tego forum(a duzej pomocy Jollo :]) przerobilem swoja nagrywareczke Lite-On SOHW 812S na 832S VS08.
Wszystko dziala Extra. Nagrywarka z Kwietnia 2004. Jak ponagrywam jakies plytki to cos umieszcze na stronce. Wielkie dzieki :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:44. |