![]() |
Pytanko do Vip'a
Jak tam prace nad artykulem o 812@832 ?
Juz sie niemoge doczekac, moze udostepnil bys na forum chociaz fragmet opisujacy jak dzialaja funkcje omnipatchera i cos o strategiach nagrywania. Pozdro. |
pytanko do kolegow czy juz ktos wypali DL na VS08 ?
|
Cytat:
Ps: moje uznanie za hydraulikę. |
Cytat:
Totalny zgon, dzięki, poczytam |
Cytat:
|
Cytat:
Już wszyscy wiemy, że masz Worda, ale ... czy mógłbyś w końcy podawać załączniki w pliku graficznym? Wszyscy jakoś mogą i potrafią :taktak: Dzięki! :uklon: Wiedziałem, że można na ciebie liczyć :tancerka: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zapisuję obraz w *.PNG Piszę posta Klikam w przycisk 'Zarządzanie załącznikami' i "Przeglądaj' Pokazuję ścieżkę dostępu do tego pliku Daję 'Upload' Dostaję komuniat: "Wielkość załączonego obrazu jest za duża. Maksymalny rozmiar dla tego typu pliku wynosi 640 x 480. Twój plik ma rozmiar 572 x 636. " Więc zmniejszam obrazek do dopuszczalnej wielkości, po czym powtarzam procedurę Tym razem wszystko spoko :spoko: Daję 'Publikuj' I obrazek jak malowany :tak!: |
Dzięki . Nie ma jak forum. :)
|
Cytat:
|
To z pewnoscia "wina" plytek. Juz wczesniej podsylalem moje wyniki kProbe'owania Verbatima +R i byly rownie piekne, a temperature tez mam spora (Prescott 2800@3640):P Teraz juz praktycznie tylko na nich nagrywam. Tym bardziej ze kosztuja po 3,99 za sztuke.
|
Cytat:
|
Ja te plytki w Media Markcie kupuje. Paczka 10 sztuk na szpuli kosztuje 39,99. Do wyboru sa "+" i "-".
|
niezla cena.Ja raczej plytki kupuje na allegro :] platinum +R x8 25szt za 79zl :] do tego odrazu zamowilem pudelka na plyty DVD i jest luksus :]
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:03. |