![]() |
Chwalony Verbatim +R x4, to i ja spróbowałem. Błędy podobne jak w TDK +R . Uważam, że TDK jest lepiej wykończony. Pozostaję przy TDK.
|
Ilość załączników: 1
No i jeszcze raz Verbatim +R 4x palony 6x. Tym razem bez "wyskokow". Pomimo ze nagrany z przygodami (wywalilo mi Nero podczas nagrywania Lead-Out'u, ale dogralem sobie jeden plik w nowej sesji i juz plytka jest czytelna:)), to wynik raczej niezly.
|
Cytat:
Siemka, moze mi ktos powiedziec, gdzie sie ustawia to Write strategy zeby te ścierwiaste plyty BENQ sie jakos przyzwoicie wypalaly? Wpadly mi w rece 4 sztuki.. wypalilem 1 i po przepuszczeniu przez Kprobe mam: PI max 566; PIF max 16 Masakra jednym slowem Dobrze by bylo zrobic uzytek z pozostalych 3 :) Mam bios Vs08... palnik 812@832 z marca |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam - to może i ja wstawie wykresik :)
Verbatim-R palony x4 na 812S@832S (napęd black). |
Cytat:
|
Cytat:
wszystko jest tu pieknie i przejrzyscie napisane fakt troche zabawy wgrywania ,testowania :mruga: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...light=strategy |
Ilość załączników: 3
Cytat:
troche tego przepalilem i moim skromnym zdanie Verbatim ,TDK +/- porownywalne nosniki choc te ostatnie TDK-R (Madein Taiwan)troche zeszly na ..... verbatimy+r i wynik Kprobe dorzucilem A bedza i tdk+r zobaczymy :spoko: |
jaka ?
Czytalem troche na forum o tej nagrywarce 812s@832
jednym sie udaje przerobic jednym nie ale od czego to zalezy ? jakom kupic na co zwrócić uwage z którego miesiaca jest by sie na 100% dalo przerobic na 832 dzieki za odp. Pozdrawiam |
Witam.
Jestem tu nowy i chciałem spytać fachowców o zdanie na temat poniższego wykresu. Dobry czy niebardzo ? Płyta TDK. |
nawet bardzo dobry
|
Cytat:
|
Ludzie to mam do was pytanie ty czy w końcu lepszy jest 812s@Sony DRU-700A czy 812s@832s????
To i to nagrywa DL więc jaka różnica??? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:05. |