![]() |
Cytat:
tylko ze ja palilem + i byly od cmc |
Cytat:
|
Cytat:
ja tez zmykam jutro samochod odbieram od blacharza :jupi: |
Cytat:
(widzialem)tak + ja najbardziej ale - na 6 trzy dobre palone na VS0A |
Witam wszystkich serdecznie
Przeczytałem ten temacik hmmm może nie od deski do deski ale większość napewno. Ale mam pewien problemik i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Posiadam 812s@832s.I niby wsyzstko OK.Problem jest jednak taki ze moge użyć tylko biosu podanego na pierwszej stronie tego tematu http://codeguys.rpc1.org/firmwares/8...-812S@832S.rar Inny jakoś nie chce współpracować.Zawsze ten sam objaw migającej zielonej.Bez problemu moge powrócić do nowego orbinalnego z LitOn-a i wrzucać nowy Bios.Dlaczego tak się dzieje?Może byłła już odpowiedz na ten temat ale musiałem ją preoczyć i proszę o jakieś sugestie.Nie wiem czy to bardzo ważne ale palnik jest z kwietnia. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
ale juz na VS0b na dwie ktore wypailem wyniki podobne jest lepiej moze wykresy nie zapiekne ale lepiej |
ale juz platinum dvd+R 8x palona 4x i vs0b juz pogarsza wyniki
|
Cytat:
tylko ze ja palilem ja 8x tak z rana ale zdrowie :piwo: |
Cytat:
|
tak z rana :piwo: ale dopiero wieczorkiem wypije jade teraz po plytki verbatim dvd+r x4 za 10 sztuk 35 zeta a +rw x4 za 9 zeta wiec wroce za jakies 30monut i zrobie testy z tym samym plikiem tylko na roznych biosach vsoa i vsob
|
Dla porównania ten sam nośnik x8 palony x8 na 832 na biosie litka.
|
Cytat:
ten vs0b jak narazie nie wypal :bicz: |
Witam Palaczkę i Palaczy (chodzi oczywiście o nagrywarki ;-)
Zawziąłem się i przeczytałem cały wątek. Trochę to trwało i przez te kilka tygodni zaświtała mi taka myśl: czy da się zmodować 812 do 1213? Przecież płytek DL i tak na razie nie ma, a dodatkowa prędkość byłaby przydatna. Panowie specjaliści: da się czy nie? |
Cytat:
a płytki DL juz dawno są w tej chwili w cenie 55zł. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:43. |