![]() |
panowie z tego co widze to VS0B to jakis koszmarny sen codeguys bo coraz bardziej wyniki z vs0A sa normalne a tam skacza jak choragiewka na wietrze
a tak po zatym moze zrobimi jakis konkurs dla nowych ktorzy przeczytaj temat od dechy do dechy moze jakiegos nowego litka :D np.: 1613(znajac zycie da sie przerobic) lub 1633 moze to by wszystkich zdopingowalo:) i jak zawsze do tego wypie wasze zdr....:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak po za tym to dl juz mozna kupic za 40 zl slawekj nas poinformowal wiec chyba nie przeczytales calego tematu |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli zaś chodzi o wierzenie mi, że przeczytałem cały wątek, mogę odpowiadać na wyrywki z tematu :mruga: |
Cytat:
traxdata jeszce taniej 30 pln http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=29875602 poczyytajcie co tam gosciu sklada o litkach |
Cytat:
|
Cytat:
a płytki DL juz dawno są w tej chwili w cenie 55zł. |
Witam Palaczkę i Palaczy (chodzi oczywiście o nagrywarki ;-)
Zawziąłem się i przeczytałem cały wątek. Trochę to trwało i przez te kilka tygodni zaświtała mi taka myśl: czy da się zmodować 812 do 1213? Przecież płytek DL i tak na razie nie ma, a dodatkowa prędkość byłaby przydatna. Panowie specjaliści: da się czy nie? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:09. |