![]() |
Cytat:
|
A dzisiaj czytam "Pokusiłem się o otwarcie 832S. Okazało się, że nie jest to napęd produkowany bezpośrednio przez firmę LiteOn. Urządzenie jest bliźniaczo podobne do modelu Sony DRU-700A. Po oględzinach stwierdziłem, że na płytach głównych obu napędów znajdują się te same układy, a na obu laminatach widnieje firmowy napis Sony. Nagrywarki z zewnątrz odróżnić można po tym, że DRU-700A pozbawiony jest gniazda słuchawkowego".
Może dlatego tak wiele problemów z modowaniem i nagrywaniem z większą ilością błędów przy nowych biosach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A było pisane że 812S to to samo co 832S. Ktoś tu nie ma racji.
|
a ja jeszcze nie dostalem odpowiedzi na moj list do pani redaktor entera po tym jak pojechalem po nich.
ciekawy jestem kiedy laskawie odpisze. |
Cytat:
|
tez tak sadze ale wole zeby mi cos odpisala na maila bo to nie ladnie tak nic nie odpowiedziec.
|
cos chyba zaczyna sie moj litek walic kupilem dzisiaj troche plytek w tym platinium dvd+rw x4 wypalilem ja x4 zapuscilem k-proba i wyniki byly na poziomie PI-max 10 a PIF-max 3
wziolem plytke skasowalem i nagralem znowu to sama a teraz jak patrze na k-proba to az bym wyzucil nagrywarke za okno PI-max jak narazie 280 a PIF tak jak bylo okolo 3-4 |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
nastepna verbetin4x nagrana 4x na VS0B
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dla porównania TDK +RW x4 palona x4 do końca nagrana.
|
Ilość załączników: 1
812@832
Verbatim x4 palony x4 (kupiony za 3,99) ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:53. |