![]() |
Cytat:
@slawekj dobra robota :spoko: Pozdrawiam |
Cytat:
a tak po za tym uwazaj bo ci posty wykasuja bo za duzo w jednym czasie ja juz jestem pod cenzura ^_^ Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I jeśli chodzi o ścisłość to do naszych wykresów też się mogą dowalić bo jest osobny temat o nośnikach a to jest tylko o biosach. ^_^
|
Ilość załączników: 1
verbatim dvd+r x4 palony x4
4/5 super a koncowka troche zje...a. kupuje je po 3,5 |
Tak czytam i porównuje testy i wykresy tych samych producentów i marek i mam coraz większe przekonanie, że te tańsze i hurtowo to inny "gorszy" produkt, może druga klasa.
|
Tak czytam i czytam i zaczynam sie w tym wszystkim gubić...
Więc tak wszyscy używacie VS0A... tylko że jeden ma bios od Vipa , drugi Gutka trzeci jeszcze jakiś inny... do tego nie wiadomo w jakim Omni przeleciane z jakimi opcjami. Może by każdy podsumował na jakim teraz biosie spawa i z jakimi opcjami... a i czy to 812@832 czy orginał 832. |
Cytat:
Ja ostatnio używam ZebraMOD i orginalny VS0A ze strony litka. |
Cytat:
Cytat:
@legion: wklejanie prywatnych wiadomości jest poniżej wszelkiego poziomu. EOT Drobne wyjaśnienie: Jeżeli myślicie, że robimy taką sieczkę z tej dyskusji, bo nie mamy nic innego do roboty, to się mylicie. Robimy to po to, żeby kolejni użytkownicy nie musieli się denerwować czytając 1/3 postów nie na temat. To jest przyklejona dyskusja, czyli coś na co większość zwraca uwagę. Z góry dziękuję za nieutrudnianie życia moderatorom i innym użytkownikom naszego forum. |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Ale jak czasem chłopaki się rozkręcą to się nie wściekajcie, bo tak naprawdę to ONI trzymają ten wątek przy życiu. Pozdrawiam! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
DZIALA
przeczytane w sieci Dwie ostatnie wersje Nero przyniosły ze sobą problem, polegający na zniknięciu w wielu przypadkach możliwości ustawiania Book Type we właściwościach nagrywarki dla płyt DVD+R/W. Nie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nie fakt, że program wymusza własne ustawienia Book Type, gdzie domyślny stan tego znacznika odpowiada rzeczywistemu typowi płyty (czyli w praktyce: nie działa). Rozwiązaniem jest edycja rejestru i ręczne ustawienie odpowiednich domyślnych parametrów. Oto najprostszy sposób: REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero - Burning Rom\Recorder] "BookTypeDVDROM"=dword:00000001 Skopiujcie zawartość powyższego wpisu do pliku tekstowego, nadając mu później rozszerzenie reg, a następnie uruchomcie go. Dostępne wartości klucza, to: 0: rzeczywisty typ płyty 1: DVD-ROM 2: bez zmian (użyj aktualnych ustawień nagrywarki) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:18. |