![]() |
ooo a gdzie kupujesz te plytki Platinum tak tanio??
Ok juz znalazlem na Allegro z przesylka wyjdzie mnie ok 3,05 za 25 sztuk wiec chyba cos takiego moze byc. |
Cytat:
LITE-ON DVDRW SOHW-832S\H1 T1" on nawet nie rozkreca plyty nie zaczyna nagrywac |
Cytat:
ja bym stawial na plytke. Mialem takie plytki 1 wogole nie dzialala a druga miala tak duzo bledow ze dvd zeby ja ruszyc potrzebowalo naprawde duuuuuuuzo czasu, a kprobe to nawet jej nie widzial. A co dop tego ze lepsze to drozsze to naprawde nie ma nic bardziej mylnego. mowmy lepiej o produktach firmowych. ja nie bede wydawal wiecej niz 3 zl na plytki (platinum dvd+r 8x - 2,96 SZT) |
Jutro kupie jakas inna plytke. Moze verbatima lub cos lepszego(drozszego) bo ta kosztowala 3,99 i wtedy nagram jakis film i zobaczymy czy to plytka czy bios, a teraz trzeba czekac moze ktos zdobedzie taka plytke jak moja :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wykres na moje oko ZABUJCZY. Co jest nie tak. Jak mialem Bios VS08 to mialem wyniki w granicy PI=300-500 PIF=60-90 a na tym cos DUZOOO. Please o pomoc
|
Ilość załączników: 1
Hmm to i ja zapodam test.
Wlasnie zmienilem Bios na ten VS0A VIP Edition i oto wyniki Plytka to Media Store DVD+R 1x-4x Nagrywana 4x |
potrzebuje tego biosa w wersji bin na 832s
|
Cytat:
:help: |
Cytat:
Przy wgraniu złego biosu dioda cały czas pulsuje na żółto. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Verbatim x4 palona x4