![]() |
Cytat:
----------------------------------------------------------------------- widze panowie ze jakby poprawila sie jakos nagrywani platinium 8x dzieki CG3B ale moze to tylko zludzenie :) |
zludzenie, przynajmniej na moim 451 nic to nie dalo
|
Cytat:
Ze na 451 nic nie dało? Do 100% zwiększonej przejrzystości wypowiedzi;)? 78% gospodyn domowych z Gdanska twierdzi inaczej :P Podaj acan pare wykresów przed i po... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
----------------------------------------------------------------------- platimum ciag dalszy palona 8X czas 8:27 i wynik za niedlugo zobaczymy inne podloza narazie mam tylko to pod reka |
u mnie caly czas becnadziejnie wychodzily wykresy na platinum, tdk okej, cmam okazje sprzedac mojego 451, co lepiej kupic 832 czy 1213 ?
|
Witam. Sprzedaje ta swoja 812@832 i mam do kupienia cos takiego wersja 832S:
Jest to wersja OEM produkowana dla firmy HIVISION z firmwarem LITE-ONA Czy to jest to samo co Orginalny Lite-On 832. Tak samo nagrywaja ?? |
no i moj platinum
nie wiem ale ten cg3b jest lepszy od poprzednika, ten platinum jest le[piej wypalony niz inne,
|
Cytat:
tak dla oka tdk-rw na CG3B |
To mój pierwszy taki wynik :taktak:
Więc zamieszczę go i w tym temacie :D Verbatim Pastel x4 DVD+R burn x4 832VS08 |
To normalny wynik bo te płytki są poprostu dobre :taktak:
Ja się jutro pochwalę moim Bulkpaq DVD+R od Prodiscu na biosie VS0A (codeguys) bo teraz mam oryginalny litka. |
Cytat:
|
hello. Please o odpowiedz co do mojego posta napisanego 4 wiadomosci wyzej ||
|
Cytat:
Wyblakła farba, ale wynik dobry :taktak: |
witam :)
Od piątku jestem szczęśliwym posiadaczem LiteON SOHW 1213 S ;) Dostałem ją w prezencie od serwisu, tzn. oddałem moją 812 S pisząc że robi problemy przy nagrywaniu a największy problem ma z płytami RW. Chociaż nagrywała dobrze i nie miałem do niej zarzutów, ale postanowiłem mieć nowszy model i dzięki super firmie jaką jest LiteON mam nowy model :D pozdro :piwo: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:22. |