![]() |
Cytat:
A moze lepiej od razu dolozyc i wziac sobie ta 1633 ?? |
Cytat:
|
Cytat:
a tak pozatym kowanski ma racje:taktak: |
Cytat:
Oby tak dalej :D |
Chcę oddać do reklamacji nagrywarkę LiteOn SOHW-812S,tylko że miałem już wgrywane wszystkie możliwa biosy.Powiedzcie czy jak wgram pod dosem,za pomocą MtkFlash 1.80.1 bios:
US0N - Dated "2004/05/14 18:19" Bin ze strony: http://dhc014.rpc1.org/indexOEM.htm to w serwisie mogą się połapać że zmieniałem bios. Nagrywarkę kupiłem 03.06.2004 i skopała mi już masę płyt. |
a przyczyna reklamacji :)
a robiles z niej chociasz 832 i jakie biosy wbiles do niej? |
:smutny: Wgrywałem już wszystkie dostępne biosy od 812S ,832S i Sony700A.
Wypala bardzo różnie , często nie widzi płyt na niej palonych albo mam komunikaty o braku płyty.Niszczy nawet płyty RW (Sony,EMTEC,VAKOSS),straciłem już 7 RW,a ile R to już nawet nie liczę. |
Możesz oddać na serwis z tymi płytkami co Ci zniszczyła to powinni zwrócić ilość zesputych płytek. Czasami tak jest :taktak: Spróbować nie zaszkodzi.
|
Ilość załączników: 1
Jak wiecie po powrocie z serwisu moja 812 zamieniła się na 1213. Nie miałam do tej pory czego nagrywać ale jest pierwszy test płyty -R na za 1.50 zł. Na mój gust wynik jest lepszy niż na poprzedniej spawarce.
|
Cytat:
|
A takiego czegoś to jeszcze nie widziałem. Kolega palił płytę TDK-R 4x na biosie VS0A. Sprzęt to 451@832. Zwróccie uwagę na ilość błędów PIF na płytce :-)
|
Bulkpaq DVD+R 4x palona 4x na biosie oryginalnym litka przejechanym omni :D Nagrane Nero 6.3.1.20.
|
Cytat:
|
a jaka osiedlówke mialas? Multicon ?
|
verby4x po 2.20 wrocek gielda ( juz nie dlugo beda za 2 zeta:D)
plyta palona 8x w clonecd 5.0.0.0 PL |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:49. |