![]() |
Ilość załączników: 1
Zostane jednak przy VS0A nie podoba mi sie ten nowy bios bo tak umnie wyglada Platinum 8x palona 8x
|
Ilość załączników: 2
dwa testy platinum 8x na liteon z biosem cg2b
plyta jest ta sama ponad godzine odstepu miedzy testam,i, pierwszy odrazu po wypalenia |
Mam .bin ze strony liteona bo wyciagnąłem ltnflashem :D
|
Cytat:
|
Nie byłem na przeglądzie i chyba stracę gwarancje bo przegląd jest co 50 nagranych płytek ^_^
To gdzie mam się zapytać o tych biosach od codeguys ??? W sklepie raczej nie a masz może numer do serwisu litka w Polsce :help: |
Cytat:
Nagrywać i spokojnie czekać na HD DVD. To tylko jeszcze parę miesięcy :jupi: Cytat:
|
Ostatnio coś się głośna zrobiła :|
P.S. Mam pytanie odnośnie gwarancji. Wgrywając bios ze strony litka nie traci się gwarancji a jak wgramy ze strony codeguys to tracimy czy nie ??? Przecież wgrywam bios do swojego modelu czyli do 832S tyle, że z innej strony. |
Cytat:
|
No nie wiem ja też tak robię :D
A tak pozatym to moja 832S już niedługo przestanie działać, ponieważ jutro będzie mały maraton czyli 50 płytek jedna za drugą :taktak: Tak sądzę i przez to szykuję się na serwis :D Ciekawe ile wytrzyma ??? Nagrałem juz ok. 70 płytek dvd i kilkadziesiąt cd :D |
Cytat:
A mozesz jeszcze wyciagnac bios sobie z nagrywarki do pliku bin programem Ltnflash a potem wgrac go spowrotem tym samym programem P.S mam nadzieje ze nie pojda w slady za nami i litek nie upadnie (wkoncu to duza firma) :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
A jak potem wrócić do starego biosu w razie reklamacji, bo do tego modelu nie mogę znaleźć...
PS. Turboni. Żeby teraz nie okazało się, że ludki zaczną Twoim sposobem reklamować swoje litki. :) Bo wyjdzie, że LiteOny mają najwięcej reklamacji i firma przez Ciebie upadnie !! ;) |
Ewetualnie bios od kowanskiego Sony DRU710A :D Były już jego testy :taktak:
|
http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html tu jest bios od 1633 wiec jakby go moze potraktowac omni to do 1213 wejdzie bez problemu :) - tak mysle
|
Cytat:
a tu masz wszystkie biosy http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html milej zabawy z litkiem |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:32. |