![]() |
Ilość załączników: 1
a juz chyba wiem w np. omnipatcher 1 3 3 VS0A dla werbatima tak jest zafajkowany
a w 1 3 7 jest tylko do 6X wiec trzeba by przepuscic VS08 przez wersje omni 1 3 7 i powinny ustapic problemy z dvd+r verbatima 4x i innymi ale moze sie myle?? ale napewno write strategy mozna zmuszac plytki do szybszego wypalania niz jest to napisane na nosniku. albo przepuscic bez klikania na strategie zapisu ???? |
kupowal juz ktos w http://www.mainn.com/ ???
|
Cytat:
Bardzo podejrznie to tam wszysto wyglada ALE moze sie myle :spoko: |
Cytat:
A teraz wyniki malego eksperymentu. Nagralem 13 plikow po ok 350MB na +R Verbatim x4 z Overburningiem ok. 30MB. Oczywiscie "Burnprocess failed" w Nero, bo wyjechal poza "User area" plyty. Ostatni plik faktycznie jest nieczytelny, ale cala reszta ok. Bios VS0A patchowany Omni w wersji 1.3.5. |
Cytat:
dvdrw_omnipatcher-1.3.7 i VS0A i juz nero pokazuje a czy co zmieni pozyjemy zobaczymy ;) a moze lepiej by bylo poprostu zrobic 4X ?? |
Cytat:
|
Cytat:
można wypalać z max prędkościa x8 cociaż na płycie pisze max x4 ( uaktywnione wszyskie opcje omnipatchera ). Po wypaleniu wszystko śmiga bez zarzutu, Ja w każdym razie nic niepokojącxego nie zauważyłem. :spoko: |
Cytat:
|
dobra zrobilem wszystko to co radziliscie i verbusiex4 nagrywane x4 wyszly tak:(
co wy o tym myslicie? |
Cytat:
4 x problemy z otwarzniem (tak jak i u mnie) 8 x ma ja smigac bez problemu na VS0A |
Cytat:
no to jest ciekawe a to film jak sie zachowuje w stacjonarnym odtwarzaczu czy (my majacy LITEON-y) mamy tylko problemy a Ci co maja LITEON nie trafiaja na to forum to chyba :'( fak co nie ktorzy mamy to 812@832 a goscie od LITEON-a tylko sledzedza fora i LABORATORIUM za DRMO maja :mruga: |
Cytat:
I czy tak naprawdę płyty 4x są wypalane mocą 8x? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23. |