![]() |
Ilość załączników: 1
Nec 2500a
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Hmm a teraz mam takie porownanie. Zobaczcie. Plytki Platinum 8x kupilem na szpuli pakowane po 25 sztuk. Wyszlo mi ok 3 za sztuke. Hawk kupilem na promocji w Auchan za 1,60 czy 1,90 i zobaczcie jaka roznica. Obie plytki palone 4x. Pierwszy wykres to Platinum 8x a drugi to Hawk 4x
|
u mnie zdecydowanie lepiej pali te platinium a hawki kiedys palilem na 411 jak ja mialem.
|
Cytat:
Jak co to mam 1213S@DRU 710 do testow :) BTW skanowalem jedna plyte na dwoch czytnikach (te litki to nowki) i wyszlo identycznie w kprobe |
Cytat:
mozna sprawdzac jak wypalil litek832 jezeli plyte nagrana niby przez 832 dales 1213 :) narzie tylko pokazales jak odtwarza plyty 1213 |
nowy firmware od codeguys http://codeguys.rpc1.org/firmwares/8...3B.patched.rar
|
Cytat:
dhc014 bo to jeszcze eksperymet zobaczymy jak jeszcze litek cos wysmaruje :) |
Cytat:
Co za roznica na ktorym czytniku sprawdzalem jakosc plyty??? Wazne ze nagrywalem na tym samych nosnikach z ta sama predkoscia tylko ze na roznych palnikach. Gdybym mial swoj jakis czytnik litka to moglbym jeszcze raz powtorzyc test jesli cos nie pasuje. |
Cytat:
Cytat:
wiec jak ta plyte nagrales czy nie jestes pewny czy ja nagrales to po co piszesz o 832 jezeli nie masz pewnosci nagrywarki maj znaczenie bo twoj model to troche inna kastrukcja |
Ilość załączników: 1
a to dzisiaj nagrana plytka Hawk 4x na nowym sofcie CG3B. Wyszlo gorzej jak na VS08
|
Nie ma do Litka 832 nowego biosu to zamieniłem na 1633S i mam teraz nowy BS0C. :)
|
Cytat:
w jakiej hurtowni sie zaopatrujesz moze zmienie swoja na twoja :D |
Cytat:
|
Cytat:
To nie dziwota, że potem inni problemy z Litkami mają :O Po prostu slawekj regularnie psuje Litki :fiu: Potem trafiają z powrotem do hurtowni A następnie do sklepów i odbiorców indywidualnych :smutny: A potem jeden z drugim krzyczą, że im nie pali :klnie: A co ma niby palić, jak slawekj już wszystko wypalił 8 ) ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:26. |