![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Że słowo DUPA nie jest wygwiazdkowane :D |
bo to piekne slowo :D jest
|
dziki chłopaki zaraz spróbuje jeszcze raz ale nowszym omnipatcherem
|
wielkie dzinks. działa. zaraz coś wypale do pewności :)
|
@Legion
Mam pytanko - czy mozna wrzucic zamieszczony przez Ciebie bios programem lntflash i jesli tak to czy mam zaznaczac Update Boot Code? A wogole to czy mozna go wrzucac jak mam w tej chwili 812 przerobioną na 832? Chodzi mi o to czy mając w tej chwili przerobione firmware od 832 VS0A to moge go wrzucac bezposrednio czy najpierw wracac do orginalnego biosu od 812 i dopiero wtedy sie bawic. Sorki za takie pytania ale jestem na razie jeszcze lama w tym temacie - caly czas sie ucze :) |
Cytat:
Oczywiście w granicach przyzwoitości .... ^_^ |
Cytat:
|
@elk mozesz bez problemu kolega vizzard juz ci to wytlumaczyl :piwo:
- nie musisz wlanczac Update Boot Code tylko update i gogogogog:) |
Cytat:
To tylko przenośnia :taktak: I tak jak rzekł legion - bez Update Boot Code :D |
Niestety ale lntflash zawiesza mi sie przy wgrywaniu tego biosu - pasek postepu doszedl do 100% i zwis - czekalem strasznie dlugo az w koncu z kilkoma zdrowaskami zrestartowalem kompa - nagrywarka działa ale dalej z poprzednim firmwarem.
Kurcze ale stres |
Cytat:
1. Nie może być płyty w napędzie 2. Nagrywarka podczas flashowania podpięta jako jedyny napęd na kanale IDE i coś tam chyba jeszcze :D U mnie pomimo niespełnienia powyższych wszystko biega :taktak: Ale u ciebie może być inaczej Sprawdź to! BTW Dziwne jest to co piszesz :O Ciekawe czy ty nie flashujesz innego napędu ??? Masz jeszcze jakieś inne w kompie? :mruga: |
Cytat:
|
Naped mam podpiety jako jedyny do głownego kanalu IDE, nie mam innych napedow, flashuje napewno ten co trzeba, bez plyty w napedzie :)
Zrobienie backupu poszlo bez problemow, wczesniej bios z vs0a na ktorym teraz działa moja zmodowana 812 poszedl bez problemow - tylko ze wtedy nie bawilem sie zadnymi binami tylko wrzucalem zomnipatchowany firmware. I ja tez nie wiem o co biega ;) |
zrob jeszcze raz :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:38. |