![]() |
Cytat:
W przypadku niepowodzenia - czarodziejska sztuczka polegająca na locie koszącym w kierunku koszalina :> Może być? || :czar: |
wiesz ze to niezly pomysl, jak bede jechal do sianozat za niecaly miesiac to walne z calej sily przez okno:D.
A tym czasem zobaczymy co z tego wyjdzie;) |
Cytat:
|
Cytat:
Może go schować, a za 10 lat znaleźć - będzie niezły dowcip... || :mruga: |
Tak wlasnie zrobilem z plexem W2410A - teraz na nim znow( wyciagnalem z szuflady) nagrywam:D
|
Jak na razie lipa - co prawda pzrerobilem go na SONY z najnowszym biosem CY58 i sa postepy. Nagrane plytki widzi mijako czyste:haha:
Teraz poleci znow jako litek z VS0M - tzreba sie troche pobawic nim wywale:D edit VS0B to bylo ponad nad jego mozliwosci:( teraz mi pulsuje dioda - w morde - a czy powrocic do 851 - da sie jeszcze jakos edit a co sie stalo ze strona kowanskiego http://www.liteon401s.prv.pl/ |
wgraj jaki***347; patchowany bios od codek***243;w i wszystko wr***243;ci do normy
doda ci pusuje na pomara***324;czowo jak mniemam, to jest objaw wgrania biosu nie do tego modelu |
wgralem oryginalny od 851 i lipa - to znaczy sie lepiej bo nic nie czyta, ale dziala
|
vs0m od codek***243;w te***380; ci nie dzia***322;a***322; ??
je***347;li nie to RIP :( |
jaki bym nie dawal to nie jest to na VS0M czyta CD-R ale nie wszystie - chyba najlepiej na nim sobie radzi
Trudno, grunt ze DVD pali dobrze |
spr***243;buj jaki***347; starszy mo***380;e b***281;dzie lepiej, moj 451@832 przesta***322; nagrywa***263; dvd i jest jako czytnik u rodzic***243;w w kompie ;)
na kzdy nap***281;d przyjdzie czas |
przy VS0G zatrybil z oryginalami, nie wszystkimi co prawda - na VS0M to samo, postawilem znow CG5J i zobacze co bedziei ;)
edit litki sa jednak piekne - tyle mozna w nich grzebac ....:haha: Powrocilem do sytuacji z poczatku mam znow CG5J i czyta, z tym iz nie wszystko. Chyba juz tak zostawie - dziwi mnie tylko czemu z czasem przestal czytac:ysz: |
Cytat:
:ph34r: |
znalazlem takie cos w szufladzie i wlozylem
http://img379.imageshack.us/img379/2...wara6cz.th.jpg powinno byc lepiej;) |
Cytat:
Widzę, że pojawiła się jakaś plaga LG :help: BTW Dobrze, że nie znalazłeś tam kostiumu Batmana :> :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:02. |