![]() |
Cytat:
|
juz dziala:)
edit juz go mam |
Cytat:
Może to znowu jakieś ******one ustawienia na firewallach i innych odbestwiaczach ... (( |
Cytat:
skopiowalem tego lina do google dalem wyszukaj i juz moge wchodzic, w tej chwili tez edit dziwne bo adres jest dokladnie ten sam |
Ilość załączników: 1
:nie:
|
licytujac sie dalej - u mnie dziala :taktak:
|
Ilość załączników: 4
moglbys wejsz z kopi zrobionej przez google, lecz nie zawiera najnowszego firmware-u link
edit jak sie wam spieszy to moge wyslac, bo juz nie pamietam czy takie zalaczniki mozna wystawiac a nie chce mi sie sprawdzac edit widze ze mozna musialem podzielic bo byly za duze |
u mnie nie działa (( też kombinowałem z kopią google, ale :zly:
|
U mnie stronka lata ze az milo - opera 9 beta
|
|
:uklon: :piwo:
|
Ja mam taki problemik, ze nie moge zaktualizowac 812S@832S firmwarem VS0M. Probowalem oryginalnym i tym od Codeguys'ow. W obydwu przypadkach po wlaczeniu Update pasek dochodzi do 100% i zwiecha... nie mozna niczym ruszyc nie dziala przycisk od nagrywary.
Po resecie kompa na szczescie wszystko jest ok z nagrywarka ale firmware nadal VS0G. Czy da sie jakos inaczej uaktualnic?? |
Cytat:
|
wlasnie zmienilem na nowy VS0M, nie wiem jak bedzie z jakoscia plytek, ale jedno co od razu widze to bardzo szybki start w momencie nagrywania - do tej pory ok 30 sec teraz na pewno ponizej 10 sec - nie sprawdzalem dokladnie
Kasowanie DVD+RW 5 sec :wow: jestem pod wrazeniem ( kompilacja plyty DVD-VIDEO) troche zmodyfikowany poprzez omnipatcher pod moje potrzeby :) edit bufor caly czas utrzymywal sie na 98%, nie skakal jak do tej pory 95-98% :) nie wiem co ma uruchomienie nero do nowego biosu, ale startuje teraz bardzo szybko. najwyzsza pora zrobic jakies testy |
u mnie od momentu pojawienia sie u codekow jest vs0m, ale nagrywarka juz ledwo "zipie" ;)
sluzy jako czytnik, lecz czasmi jest w stanie sie zatrzymac :( i trzeba wyjac plytke i zaladowac ja jeszcze raz |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:26. |