![]() |
Show 812@832 Vsom
Witam serdecznie.
Bardzo proszę o poradę odnośnie softu, który najlepiej wybrac? Zależy mi na jakości zapisu dotyczy płyt dvd tylko 3 producentów Verbatim,TDK,Platinum DVD+R na (dvd-rom) nagrywam max x4.Z doświadczenia bym was prosił, który wybrać. Staram się nagrywać jak najlepiej, ponieważ mam już nie nowy odtwarzacz dvd Panasonic DV-32, który jest bardzo kapryśny. Wiem, że by najlepiej było zmienić nagrywarkę na Plextora 760 lub Pioneera 111 ale chciałem jeszcze coś z tej wicisnąć.Pozdrawiam :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
u mnie biosy od 832 źle się sprawowały, raczej sprawa tego mojego konkretnego egzemplarza, ale zasada jest ta sama do 832 też najnowszy a najlepiej chyba ten od codeguys http://codeguys.rpc1.org/firmwares/d...patched-cf.rar |
A jak dla mnie to ciągle i niezmiennie do końca swoich dni
W Lajtkoniku panoszył się VS0B :taktak: :mruga: |
Cytat:
VSOB na moim 812@832 palił tragicznie... |
Cytat:
|
Cytat:
Wtedy byś dopiero różnicę zauważył :> || |
Cytat:
|
Może mi ktoś podać link do firmware, które moge wgrać na 812S aby otrzymać 832S bo się pogubiłem i nie wiem co już wgrać a nie chce niczego zrąbać. Z góry dzięki
|
Cytat:
a bios polecam ten, choć nie wszyscy się ze mną zgodzą. http://codeguys.rpc1.org/firmwares/d...patched-cf.rar a najlepiej wgrać najnowszy od 812 i się nie wygłupiać, bo naprawdę dobrze na nim pali a palenie DL nie ma sensu. |
to ciekawe bo ja wgra***322;em najnowszy bios jaki by***322; na stronce Liteona i rozpocz***281;cie nagrywania trwa d***322;u***380;ej
|
Cytat:
|
Cytat:
Widzisz... wszystko wszystkim, ale u mnie po wielu wypalonych dvd, raz lepiej raz gorzej, wiem jedno... Moja nagrywarka "lubi" biosy od 832 i tak juz zostało. W tej chwili nie tylko bios jest 832 ale EPROM tez wymieniłem i działa :D |
troche zglupialem, zadko pale ostatnio CD-R, zazwyczaj DVD.
I od jakiegos czasu zauwazylem ze mam problemy nie zawsze mi wypala dobrze ( z DVD nie mam najmniejszego problemu) - jako ze zakupilem ostatnio 50 sztuk TDK myslalem ze to nosniki. Wczoraj niestety nawet juz nie czytala CD-R - rozebralem wyczyscilem i bez zmian. Nawet tloczonych juz nie widzi. To znaczy ze juz nie zobaczy - o co tu biega. Czy mozna cos jeszcze zrobi - moze czarodziej cos poradzi:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:21. |