![]() |
Ilość załączników: 1
TDK 8X bez kometarza :)
|
a wypalcie jakas kiche zobaczymy jak wyjdzie :)
|
Cytat:
|
zabieram małolatowi litka :P
powiem, że się rozmyśliłem z tym prezentem || małolat czytasz ^_^ ;p |
Ja powiem tak. Żałuję, że sprzedałem mojego Litka. Cóż upływ czasu, starania gości z LiteOna i krytyka użytkowników zrobiły swoje.
Rzeczywiście obecne biosy do modelu 832S umożliwiają palenie markowych płyt z wysmienitą jakością. Jednak tak dla przypomnienia, że nie było tak miło. Jakość pierwszych płyt palonych na LDW 451S była fatalna. Wystarczy rzut oka na screena poniżej. Oryginalny skan z KProbe, gdzies mi wcięło i musiałem zrobić nowy na Nero i NEC ND 3540A, ale o ile dobrze pamietam na KProbe wyszło coś około 1000 PI. Płyta LiteOn, dołączona do nagrwarki LDW 451S (producent, jak widać Ricoh). Bios w palniku to był chyba GSB7 (mogę się mylić). |
witam
mam kłopot ze ściągnięciem nowego biosu z podanej strony ,wywala mnie .czy możecie podać inny mirror pozdrawiam dominek |
Cytat:
|
Cytat:
chodzi o ten link http://www.liteonit.com/ODD/English/...e_dvd%20rw.asp Pozdrawiam dominek |
dzięki za pomoc już sam sobie poradziłem
pozdrowionka |
Hmm, czy mógłbym prosić o oświecenie, jak ściągnąć ten FW z podanej strony, cały czas po kliknięciu linku przerzuca mnie na górę strony, przy zapisz jako... chce zapisać .html
|
Cytat:
Strona LiteOna nie obsługuje poprawnie przeglądarki FireFox (Opery nie sprawdzałem). Pobieranie działa jedynie z IE. |
Cytat:
|
Wielkie dzięki :) I tajemnica rozwiązania, ponieważ właśnie FF używam.
|
stara 812 ale jeszcze jara :D
|
witam
mam 81s2@832s z biosem VS0J kupilem esperanze DVD+R DL. plyta jest widziana i rozpoznawana, ale niestety nie moge jej zapalic (pod nero7) -problem na zdjeciu w zalaczniku nie wiem czy dobrze kombinuje, ale podgladnalem nosnik w Nero Info Tool i przy Manufactured ID pokazuje CMC MAG D01. podgladnalem bios w Omnipatcherze i nie znalazlem podobnej linijki (jest za to CMC MAG E01, F01) nagrywarke mam z marca 2004 jesli ma to tez jakies znaczenie :) pytanie moje jest proste; czy jest mozliwosc wypalenia tej plytki na 812@832? sorry za siebie, ale dopiero sie przyuczam w temacie ;) probowalem przekopac ten topic, ale poleglem na 25str :smutny: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:26. |