![]() |
Cytat:
|
nie rozumie jeszcze was w pelni tym zjaraniem sie na na wymienianie biosu.
czy ktos juz nagrywal na tych swoich NOWYCH 832 jakies plytki DL? Wykrywac moze i wykrywa poprawnie nowy numerek, ale moze jakosc zapisu nie bedzie warta uwagi. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Verbatim Pastel x48 nagrany x24 na Necu 2500A bios 1.06
1. odczyt 52327S 2. odczyt 812S US0F |
Cytat:
To zobacz na wykresy innych płytek - ciągle błąd w tym samym miejscu. To samo w przypadku płytek wypalonych na innych nagrywarkach. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
A teraz z innej beczki
1. eProformancex52 nagrana x24 na Necu 2500A bios 1.06 2. eProformancex52 nagrana x24 na Litku 812S bios US0N odczyt 52327S |
Ilość załączników: 1
a tu ten sam Blupop tylko nabiosie US0N
|
Blupop DVD-R x4 nagrany na OEMIE Liteona 1s45 x4
Kurcze zobaczcie - ten pik na wykresach jest ciągle w tym samym miejscu, niezależnie od tego czy jest to 812 czy 812@832 i niezależnie od biosów. Ma ktoś jakąś teorię? Ja stawiam na będy w odczycie - bardzo to denerwujące:klnie: |
|
|
Witam
właśnie wgrałem 832S.VS04.patched-812S@832S i ... czyta DVD+R Platinum 8x, DVD+RW esperanza 4x, ale ma problem z DVD-RW esperanza 2x(wszystkie wymienione nagrywane jeszcze na 812), już wcześniej był problem akuratnie z tą DVD-RW, ale nie na Litku. Bios VS04 wygrywany na US0N. Czyżby VS03 był lepszy ? Hmm, na VS03 też ten DVD-RW nie rusza :smutny: |
Cytat:
Poza tym nie nagrywałem jeszcze na tym nowym i na razie wracam na chwilę do VS03 aby zamieścić za chwilkę teścik Platinum DVD-R x8 palonej x8 na 812@832:matrix: |
Ilość załączników: 3
Pytanko jedno mam
Czy ktoś wie może, czym może być spowodowany ten pik C1 i C2 w środku wykresu? Mam okazję testować właśnie Neca 2500A i Liteona 812 - czytnik w kProbe oczywiście Liteon - i wzszystko niby OK, ale ten mały słupek pośrodku - niezależnie czy płytka była zapisana na Necu czy Liteonie. Liteon jako zwykły 812 i @832, płytki DVD czy CD - zawsze jest podobnie Może coś z optyką? Dodam tylko, że przy nagrywaniu brak komunikatów o błędach i płytki są czytelne. |
Nie wiem jak wam, ale mi nadal nie dziala bit-setting chociarz zaznaczylem aby byl automatycznie. Obojetnie czy przy włączonym czy wyłączonym BookType moja DVD+RW Platinum x4 nadal jest widziana jako DVD+RW :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10. |