![]() |
a sprawdzałeś x2? bo mi wyskakuje jakiś error... a pozatym po zmodowaniu wszystko wygląda ok, płyty nagrywane x4 chodzą bez problemu(Verbatim) i w Nero InfoTool pisze że moge nagrywać płyty DL :) tylko jeszcze będe musiał kupić i wytestować :D
|
Cytat:
|
zauważyłem że ty masz jakiegoś moda VS04 a ja mam VS0E... czym one się różnią? i czy mógłbyś podać linka jak masz do tej twojej... :)
|
Cytat:
Pod SOHW-832S :taktak: :> |
fuck fuck fuck wgrałem bios nowszy z G na końcu i coś mi sie skaszaniło :( dioda nagrywarki mi cały czas mryga i nie odczytuje płyt... cd jak i dvd... prosze o pomoc, jak wrócić do poprzedniej części biosu??
|
Cytat:
:taktak: |
dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki :) jesteś kochany :D bo już miarem w gaciach że pozegnam się z moją nagrywareczką :) a teraz znowu działa jak należy :D jupiiiiiii AAAAA ide spać bo już z tego wszytskiego wole sie tylko położyć i nic już nie ruszać :D :piwo: :piwo: :piwo:
|
Cytat:
:zawstydz: Cytat:
Dobry pomysł :taktak: Najlepiej gdzieś tak przez tydzień :mruga: :piwo: |
Vizzard jestes niezly spec :)
|
Cytat:
Jak to specnaz :D || |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
male porownanie miedzy VS0B a CG5G takie same usrawiena czyli tylko increase oraz bit :)
- plyty : Verby8X nagrane 8x na CloneCD :) |
wlozylem dzis na VS0G cd - rw 16-24 x VERBATIMA do skasowania i kicha
nie kasuje czy to moj problem czy ..... jak u kolegow? EDIT Troszke sie zamotalem to byla cd-rw 32 x ale w pudelku od 24 x ale oile dobrze sobie przypomimam to 32x cd-rw tez na wczenieszym biosie nagrywalem i kasowalem oczywiscie z predkoscia 24 x a co do 32x cd-rw to Benq1620 bez problemow kasuje i nagrywa do 24x a litek wymieka widzi tylko predkosc 16 x nie kasuje - nie nagrywa |
Cytat:
w kazdym razie widzialem notke przy ktoryms tam ostatnim relu biosu ze problem z RW zostal rozwiazany |
Cytat:
no jakos dam nie doczytalem ze chodzi o cd-rw jak najbardziej ale DVD-RW i DVD+RW POZdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:37. |