Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych (https://forum.cdrinfo.pl/f29/)
-   -   Nowy bios 812S@832S ... jednak :) (https://forum.cdrinfo.pl/f29/nowy-bios-812s-832s-jednak-35045/)

legion 10.09.2004 21:32

Cytat:

Napisany przez Turboni
bardzo ladny wykresik. za to odemnie :piwo:

Cytat:

Napisany przez barte_k
VIZZARD powiedział, że należymy do najlepszej czwórki jeżeli chodzi o wykresy z KProb'a. Dokładnie Legion, Turboni, Sławek i ja i za to :piwo:

dzieki panowie dla was jak zawsze po duzym kuflu :piwo:

legion 10.09.2004 21:38

Cytat:

Napisany przez barte_k
I tak wykres Legiona będzie lepszy na Verbatimie :D Ale porównamy :taktak:

ok juz nie moge sie doczekac:) :jupi:

Szczota 10.09.2004 21:39

Cytat:

Napisany przez slawekj
Ale po co wypalać na odrobinę tańszych nośnikach, jak można znacznie lepiej na uznanych. Spróbuj wypalić TDK albo Verbatina i porównać wyniki. :taktak:

Tylko ze u mnie Verbatim i TDK sa po 7.5zl a esperanza 2.2zl wiec chyba juz wiadomo dlaczego wypalam na tanszych plytach

Turboni 10.09.2004 21:45

no tak ja kupuje verbe po 3,5 to jest duz roznica

slawekj 10.09.2004 21:54

Cytat:

Napisany przez Szczota
Tylko ze u mnie Verbatim i TDK sa po 7.5zl a esperanza 2.2zl wiec chyba juz wiadomo dlaczego wypalam na tanszych plytach

Ja TDK box po 5. Dzisiaj zaoszczędzisz, jutro dołożysz, tańsze zawsze jest droższe. :taktak:

legion 10.09.2004 22:23

Cytat:

Napisany przez Szczota

ja kupuj verb4x z 2,70 we wrocku na gieldzie ale przy 10 sztukach tak tanio dopiero:)

B@rtek 10.09.2004 22:42

Ja TDK kupuje po 4,59zł w komputroniku właśnie sprawdziłem i już staniały :D Rano były po 5,20 :taktak:

Bulkpaq w VideoŚwiecie po 2,50zł :taktak:

polakT 11.09.2004 09:16

widzicie a ja kupuje tylko platinum 8x po niecale 2 zl, zaufalem tym plyktom. CD-R nagrane jakies 2-3 lata temu (nagrane na LG GCE-8320B)dalej bez problemowo sa czytane przez wszystkie napedy CD-ROM nawet te sprzed 9 lat. do muzki tezx sa dobre. dlatego kupuje platinum.

na dobry poczatek soboty wszystkim zdrowie :piwo:

legion 11.09.2004 10:04

Cytat:

Napisany przez thomascamel
widzicie a ja kupuje tylko platinum 8x po niecale 2 zl, zaufalem tym plyktom. CD-R nagrane jakies 2-3 lata temu (nagrane na LG GCE-8320B)dalej bez problemowo sa czytane przez wszystkie napedy CD-ROM nawet te sprzed 9 lat. do muzki tezx sa dobre. dlatego kupuje platinum.

na dobry poczatek soboty wszystkim zdrowie :piwo:

no fakt nie sa zle ale roznie z nimi bywa raz sie super nagraja a raz konkretna poraszka ^_^ ale jak na taka cene to za 8x taniocha i warto kupowac
:taktak:
no a jak sobota i tylko swierze piwko z lodoweczki dla wszystkich :piwo:

Ricki 11.09.2004 10:40

W moim mieście nie mam zbyt duzego wyboru, ale kupuje zawsze Verbatimy + lub - Pastele po 5 szt. w paczce za 5,90/szt lub Verbatim DataLifePlus +R za 3,99 pakowane po 10 szt lub -R za 4.20 też po 10 szt. ew. Dysany +R za 2 zł, które palą się rewelacyjnie na mojej 812@832 lub 1213@1633, tylko jakoś bardziej mam zaufanie do Verbatima.

polakT 11.09.2004 13:37

Cytat:

Napisany przez legion
no fakt nie sa zle ale roznie z nimi bywa raz sie super nagraja a raz konkretna poraszka ^_^ ale jak na taka cene to za 8x taniocha i warto kupowac
:taktak:
no a jak sobota i tylko swierze piwko z lodoweczki dla wszystkich :piwo:

czy ja wiem. przepalilem ponad 100 platinumow +R i zaden nie byl zly, PImax=do 25. Ja nie wymagam więcej od tych plytek. -R to inna bajka <- nie dotykać. z tymi to mialem mnostwo problemow i juz nie pale.

polakT 11.09.2004 15:35

Ilość załączników: 1
wlassnie wygrzebvalem starego hawka ( :) 2 miesiace), dalem go na test i jest to samo co na poczatku, ale niech ktos mi wytlunmaczy dlaczemu nie chce on dzialac bezproblemowo na wszystkich dvd??? <- długo go mieli :)

kurcze ale mam tu zielono od buteleczek po lewej puste po prawej pelne jest remis, ja kibicuje pustym a wy ... ? ^_^ :piwo:

legion 11.09.2004 15:52

Cytat:

wlassnie wygrzebvalem starego hawka ( :) 2 miesiace), dalem go na test i jest to samo co na poczatku, ale niech ktos mi wytlunmaczy dlaczemu nie chce on dzialac bezproblemowo na wszystkich dvd??? <- długo go mieli :)

Cytat:

kurcze ale mam tu zielono od buteleczek po lewej puste po prawej pelne jest remis, ja kibicuje pustym a wy ... ? ^_^ :piwo:

o kolega z tescikami :D moze jakis tescik na nalepsze piwo :piwo: to z prawej czy to z lewej ale jak sa takie same to kibicuje wszystkim :)

Cytat:

ladny wykresik
bo jest minusem a stacjonarki roznego typu i dvd-rom raczej ich nie lubia :)

polakT 11.09.2004 17:53

Cytat:

Napisany przez legion
ladny wykresik

nie wiem ale mi sie wydaje iz calkiem niedawno ktos mowil ze lite-on ma problem z -R, jak widac po wykresiku chyba nie

legion 11.09.2004 18:10

Cytat:

nie wiem ale mi sie wydaje iz calkiem niedawno ktos mowil ze lite-on ma problem z -R, jak widac po wykresiku chyba nie

pewnie uzytkownik nec'a ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:03.